1ª Edició de la Festa del Llibre i la Novel·la Històrica

Dissabte, 8 d'abril de 2017 (De 10.00 h a 19.00 h)

Puig-reig, 8 d’abril de 2017
El dissabte 8 d’abril, previ a la Diada de Sant Jordi, a Puig-reig celebrarem una festivitat literària molt especial a la que esteu convidats: 
La Primera Edició de la Festa del Llibre i la Novel·la Històrica. 
Amb la presència d’autors de renom, i en el marc del nostre poble, carregat d’història, els visitants gaudiran d’una jornada festiva i plena d’actes que aproparan aquest gènere literari al públic. 
Autors reconeguts com 
Rafel Nadal, Coia Valls, Jordi Mata, Jaume Clotet, Víctor Amela, Xavier Casinos, Griselda Lozano, Francesc Ribera “Titot”, Xavier Therós, Andreu Claret Serra, Sebastià Sardiné, Eudald Serra, Silvia Tarragó, Jordi Matilló, Begoña García, Joaquim Molina, Francesc Xavier Hernández Cardona, Carmen Martín, Fernando Ezquerra Lapetra i Jordina Ayats 
presentaran les seves obres en l’Auditori habilitat a la plaça Mestre Badia, i signaran els llibres que podreu comprar a la mateixa Fira, així podreu conèixer de ben a prop tots aquests escriptors. Consulteu el programa de presentacions.
Durant tot el dia, i per donar rigor d’època a la jornada, grups de recreació com els Templers de Puig-reig i membres de Sanguen Honoris i de l’Associació Cultural Vibrant muntaran els seus campaments de Templers i de l’Exèrcit Català fent la delícia de petits i grans. 
I per aquells que vulguin començar aviat la festa, des de les 09:00 fins a les 11:00 podreu tastar un esmorzar templer organitzat pels Templers de Puig-reig, i  al llarg del dia ens oferiran la possibilitat de fer una interessant visita guiada al castell de Puig-reig i desvetllar els secrets que s’hi amaguen. 
Així doncs, no us perdeu aquesta primera edició de la que sens dubte serà la millor Festa del Llibre i la Novel·la Històrica, i compartir amb els vostres autors preferits una jornada literària, com a tast previ al Sant Jordi d’aquest any.
Organitza: Ajuntament de Puig-reig

Darrera actualització: 06.04.2017 | 17:39