Hemeroteca

Pàgina 1 de 6
 • 23 de març de 2017 Nova edició del concurs de cartells de la Festa Major 2017
  Aquesta setmana s’han publicat les bases per a la quarta edició del concurs de cartells de Festa Major, mantenint l’increment econòmic del premi, que va ser la novetat de l’any passat, passant de 100€ a 200€ per l’autor guanyador i mantenint l’entrada gratuïta als actes de pagament del programa. Amb aquest canvi es pretén mantenir o augmentar encara més la participació i consolidar el certamen, que l’any anterior va passar de 6 cartells presentats al 2015 a 21 cartells presentats al 2016. La novetat d’enguany és la no edició i maquetació del programa per part de l’autor guanyador del cartell, que en aquesta edició anirà a càrrec de l’ajuntament. El jurat, al igual que l’any passat, estarà format per membres de l’equip de govern i de la comissió de festes i per artistes locals. La festa major del poble tindrà lloc del 28 de maig al 6 de juny. Es poden consultar les bases del concurs a la pàgina web de l’ajuntament i a la pàgina de Facebook i al Twitter. Els cartells es podran enviar fins al 24 d’abril.
 • Pintures 22 de març de 2017 Pintures de l'església de Sant Martí al Museu d'Història de Catalunya
  Aquesta setmana les pintures de l'esgésia romànica de Sant Martí de Puig-reig han estat traslladades al Museu d'Història de Catalunya i al Museu de Solsona per tal de ser exposades. Mentrestant a l'església s'hi han posat unes fotografies de les pintures. Properament ja s'informarà de l'exposició per a tots aquells que la vulguin anar a veure.
 • Comunicat 13 de març de 2017 L'Ajuntament de Puig-reig condemna l'agressió homòfoba d'aquest cap de setmana a Berga
 • 8 de febrer de 2017 Vine a veure la Xarxa Televisió a Cal Vidal
  Aquest proper dissabte dia 11 de febrer, de 4 a 6 de la tarda, la Xarxa Televisió farà un programa en directe davant del museu de Cal Vidal amb tot el muntatge que representa. Convidem a tothom a veure aquest esdeveniment del nostre poble.
 • Cartell Carnestoltes 2017 8 de febrer de 2017 Carnestoltes Puig-reig 2017
  Un any més, en ple fred hivernal, s’acosta la festa més càlida: EL CARNAVAL!  Els dies 24 i 25  de febrer els vilatans i vilatanes estem cridats a omplir el poble d’alegria i disbauxa. Any rere any la gent, les comparses i les botigues es disfressen per donar un toc de llum i color a Puig-reig. Si teniu ganes de muntar una comparsa el dissabte, cal que us descarregueu la carta informativa i la fitxa d'inscripció on heu d'anotar totes les dades que us demanem. I si teniu un comerç, consulteu tota la informació per participar al concurs d'aparadors.
 • 8 de febrer de 2017 Nota informativa sobre el referèndum català
  A l’Ajuntament de Puig-reig tenim coneixement de les darreres manifestacions realitzades per diferents membres del Govern Espanyol alertant que davant de la celebració del referèndum català respondran, entre altres mesures, "precintant les escoles" per tal d'impedir que siguin utilitzades com a espai electoral. Davant d'aquestes declaracions, volem manifestar que l'Ajuntament de Puig-reig rebutja l'ús de mesures coercitives que busquin impedir el dret de la ciutadania a expressar-se lliurement a les urnes. La convocatòria del referèndum sobre la independència de Catalunya compta amb el suport de la majoria del Parlament català, i és fruit del clam de la societat civil que reclama poder decidir democràticament sobre el futur polític del país. A més, conscients de la importància del món local en el procés sobiranista i com a transmissors de la voluntat dels nostres conciutadans i conciutadanes, comuniquem mitjançant aquest escrit a la ciutadania i al Govern de la Generalitat que aquest Ajuntament posa a la seva disposició els espais municipals que habitualment s'utilitzen com a col·legis electorals i es compromet a realitzar totes les accions que siguin necessàries perquè la celebració del referèndum sigui possible. I perquè així consti, emetem aquest comunicat. Josep M. Altarriba Roca, alcalde de Puig-reig
 • Cartell La Corrida 2017 14 de gener de 2017 La Corrida 2017
  Els propers 20, 21 i 22 de gener a Puig-reig se celebra la festa de "La Corrida". Una tradició celebrada des de fa més de 130 anys, que omple els carrers de cavalls, carros, mules i rucs.  La Corrida, doncs, és una tradició festiva, tot i que també molt rural, que commemora la figura de Sant Antoni, patró dels animals de peu rodó, i que a dia d'avui s'ha convertit en tot un esdeveniment. Entre les novetats hi figura la renovació de la Cuina del Porc, que enguany es farà amb un nou format de tast i amb un canvi d'ubicació, es farà a la l'antiga biblioteca de la Plaça Nova. D'altra banda, aquest any també es podrà veure un espectacle de tir i arrossegament, al passeig de riera de la sala a les 4 de la tarda del dissabte, un dia i una hora en la que fins ara no es feien actes. La última novetat d'aquest any és l'estrena d'una cançó especial de la festa que ha elaborat el compositor puig-regenc Sergi Cuenca, també s'ha arreglat la pista de competició i s'estrenarà un carro nou, que el ferrer del poble Esteve Soler ha restaurat.  La cercavila de cavalleries i xarrets, l'acte central de la celebració que té lloc diumenge al matí i migdia, hi ha prevista la participació d´uns quaranta carros i mig centenar de cavalls. Enguany els banderers són: els dels rucs, Ingrid Simon Escayola; el de les mules, Josep Cuenca Amo, i el dels cavalls, Maria Pujol Vilajosana. Per a més informació consulta a www.lacorrida.cat
 • 16 de desembre de 2016 Acta de les proves oficial paleta
  Ja es pot consultar l'acta de les proves corresponents a la convocatòria d'una plaça d'oficial paleta.
 • 1 de desembre de 2016 Concurs i projecte de rehabilitació de la Plaça Nova
  Ja està disponible el projecte de rehabilitació de la Plaça Nova, la coberta de l'antiga Biblioteca i les escales entorn de l'ajuntament.
 • Bon Nadal Puig-reig! 30 de novembre de 2016 Bon Nadal Puig-reig!
  Des de l'Ajuntament de Puig-reig estem molt contents d'aquest any 2016 i de totes les festes tradicionals que hem pogut gaudir tots els puig-regencs i puig-regenques. Esperem repetir amb un Nadal màgic i tancar l'any de tal manera que el pròxim sigui igual o millor. Per això inaugurem el Nadal a Puig-reig el divendres dia 2 desembre amb l'encesa de llums i la cantada de nadales a càrrec del cant coral de l'Escola Municipal de Música de Puig-reig. Seguidament tindrem el "Caga Tió" el divendres dia 23, la carta al Patge el dilluns 26, la "Festa de Cap d'Any" al pavelló d'esports la nit del 31 i l'arribada dels Reis el dilluns 5 de gener. Viu aquest Nadal a Puig-reig!
 • 18 de novembre de 2016 Admesos i exclosos Oficial Paleta
  Vistes les bases de la convocatòria de selecció d’un/a oficial paleta de la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament de Puig-reig mitjançant concurs de mèrits, ja podeu consultar els admesos a les proves.
 • Fòrum 10 Comunicació 14 de novembre de 2016 Fòrum 10 Comunicació
  La conferència del meteoròleg Tomas Molina que s'havia de celebrar el divendres 11 de novembre ha quedat suspesa i es posposa pel divendres 2 de desembre a les 21h a la Sala d'Actes Dr. Llaverias.
Pàgina 1 de 6
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44