Hemeroteca

Pàgina 1 de 6
 • 18 de maig de 2017 Convocatòria d'una plaça de personal laboral temporal d’auxiliar administratiu amb caràcter temporal
  L'Ajuntament de Puig-reig convoca una plaça de personal laboral temporal d’un/a auxiliar administratiu amb caràcter temporal fins a la data en que es cobreixi la plaça d’administrativa o be auxiliar administrativa de nòmines de l’ajuntament, degut a la baixa voluntària d’una treballadora de l’Ajuntament i com a màxim per un període de sis mesos. La data límit per presentar-se és el 23 de maig.  
 • 9 de maig de 2017 Admesos i exclosos . Treballador/a Familiar
 • Xerrada a la Biblioteca Guillem de Berguedà 9 de maig de 2017 Xerrada a la Biblioteca Guillem de Berguedà
  Biblioteca Guillem de Berguedà Dissabte, 13 de maig de 2017 A les 12:00 h Xerrada 1717-2017 300 Anys de Maçoneria Especulativa a Catalunya A càrrec de Antoni Plou Investigador sobre Moviments Socials Alternatius Presentat per Jesús Subirats, Regidor de Cultura
 • 27 d'abril de 2017 S'amplia el termini per presentar els projectes per a la creació de la rotonda de La Corrida
  L'Ajuntament de Puig-reig ja ha aprovat les bases i la convocatòria pel concurs per a la redacció del projecte de disseny per a l’adequació de la rotonda que hi ha entre el passeig de la Riera de la Sala i el Passeig de la Via. Aquesta convocatòria té com a objectiu la redacció del projecte de disseny per a l’adequació d’un espai, actualment on no hi ha res, i convertir-lo en un símbol o espai emblemàtic de la festa de “La Corrida”. En particular es pretén adequar la rotonda per tal que el resultat final tingui a veure amb la festa i que esdevingui un referent en el marc urbà en què s’ha d’ubicar. La data límit per presentar els projectes és el 2 de juny . Consulta les bases del concurs a http://puig-reig.eadministracio.cat/?x=SnvpirOg590tGRC2AMDqxg
 • Presentació Puig-reig Avança Empreses 25 d'abril de 2017 Presentació 2ª edició "Puig-reig Avança Empreses"
  L’Ajuntament de Puig-reig aprovà en el ple passat les bases i la convocatòria de la nova edició de l’Avança empreses, una línia de subvencions nascuda l’any 2016 que plantejà per objectiu dinamitzar l’empresa local així com també reduir l’atur en els col·lectius més vulnerables. El consistori, amb el suport de la Diputació de Barcelona, subvenciona a l’empresa local per a la contractació de persones residents a Puig-reig en situació d’atur. Els requisits més bàsics són que el contracte sigui de, com a mínim, de sis mesos, que la persona contractada sigui de la localitat i que el nou lloc de treball estigui plantejat per cobrir, com a mínim, el cinquanta per cent de la jornada laboral. A partir d’aquesta base es donen incentius econòmics per a la contractació de perfils més vulnerables i que presenten índex més elevats d’atur. La nova edició presenta alguns canvis tot i que poc rellevants, un dels quals és que el pagament de la subvenció es farà de forma mensual, no íntegra des del primer moment com s’havia fet l’any 2016. El consistori aposta per el projecte i amplia el pressupost en 6.713,2 euros. Gràcies a aquest projecte, d’octubre a desembre de 2016, es van contractar nou persones a l’atur residents al municipi i es va subvencionar i impulsar a set empreses locals diferents. La totalitat de les persones contractades foren dones. La partida destinada en l’anterior edició (41.693,92€) es va esgotar al desembre. L’Ajuntament  ha convocat als/les interessats/des a una reunió informativa el proper dijous 4 de maig a les 21:00h a la Sala Dr.Llaverias de Puig-reig per tal d’aclarir possibles dubtes i donar el tret de sortida a la nova edició del projecte.
 • PRESERVACIÓ de la FAUNA que habita en edificis 1 d'abril de 2017 Preservació de la fauna que habita en edificis
  Informació en relació a la preservació de la fauna que habita en edificis.
 • 23 de març de 2017 Nova edició del concurs de cartells de la Festa Major 2017
  Aquesta setmana s’han publicat les bases per a la quarta edició del concurs de cartells de Festa Major, mantenint l’increment econòmic del premi, que va ser la novetat de l’any passat, passant de 100€ a 200€ per l’autor guanyador i mantenint l’entrada gratuïta als actes de pagament del programa. Amb aquest canvi es pretén mantenir o augmentar encara més la participació i consolidar el certamen, que l’any anterior va passar de 6 cartells presentats al 2015 a 21 cartells presentats al 2016. La novetat d’enguany és la no edició i maquetació del programa per part de l’autor guanyador del cartell, que en aquesta edició anirà a càrrec de l’ajuntament. El jurat, al igual que l’any passat, estarà format per membres de l’equip de govern i de la comissió de festes i per artistes locals. La festa major del poble tindrà lloc del 28 de maig al 6 de juny. Es poden consultar les bases del concurs a la pàgina web de l’ajuntament i a la pàgina de Facebook i al Twitter. Els cartells es podran enviar fins al 24 d’abril.
 • Pintures 22 de març de 2017 Pintures de l'església de Sant Martí al Museu d'Història de Catalunya
  Aquesta setmana les pintures de l'esgésia romànica de Sant Martí de Puig-reig han estat traslladades al Museu d'Història de Catalunya i al Museu de Solsona per tal de ser exposades. Mentrestant a l'església s'hi han posat unes fotografies de les pintures. Properament ja s'informarà de l'exposició per a tots aquells que la vulguin anar a veure.
 • Comunicat 13 de març de 2017 L'Ajuntament de Puig-reig condemna l'agressió homòfoba d'aquest cap de setmana a Berga
 • 8 de febrer de 2017 Vine a veure la Xarxa Televisió a Cal Vidal
  Aquest proper dissabte dia 11 de febrer, de 4 a 6 de la tarda, la Xarxa Televisió farà un programa en directe davant del museu de Cal Vidal amb tot el muntatge que representa. Convidem a tothom a veure aquest esdeveniment del nostre poble.
 • Cartell Carnestoltes 2017 8 de febrer de 2017 Carnestoltes Puig-reig 2017
  Un any més, en ple fred hivernal, s’acosta la festa més càlida: EL CARNAVAL!  Els dies 24 i 25  de febrer els vilatans i vilatanes estem cridats a omplir el poble d’alegria i disbauxa. Any rere any la gent, les comparses i les botigues es disfressen per donar un toc de llum i color a Puig-reig. Si teniu ganes de muntar una comparsa el dissabte, cal que us descarregueu la carta informativa i la fitxa d'inscripció on heu d'anotar totes les dades que us demanem. I si teniu un comerç, consulteu tota la informació per participar al concurs d'aparadors.
 • 8 de febrer de 2017 Nota informativa sobre el referèndum català
  A l’Ajuntament de Puig-reig tenim coneixement de les darreres manifestacions realitzades per diferents membres del Govern Espanyol alertant que davant de la celebració del referèndum català respondran, entre altres mesures, "precintant les escoles" per tal d'impedir que siguin utilitzades com a espai electoral. Davant d'aquestes declaracions, volem manifestar que l'Ajuntament de Puig-reig rebutja l'ús de mesures coercitives que busquin impedir el dret de la ciutadania a expressar-se lliurement a les urnes. La convocatòria del referèndum sobre la independència de Catalunya compta amb el suport de la majoria del Parlament català, i és fruit del clam de la societat civil que reclama poder decidir democràticament sobre el futur polític del país. A més, conscients de la importància del món local en el procés sobiranista i com a transmissors de la voluntat dels nostres conciutadans i conciutadanes, comuniquem mitjançant aquest escrit a la ciutadania i al Govern de la Generalitat que aquest Ajuntament posa a la seva disposició els espais municipals que habitualment s'utilitzen com a col·legis electorals i es compromet a realitzar totes les accions que siguin necessàries perquè la celebració del referèndum sigui possible. I perquè així consti, emetem aquest comunicat. Josep M. Altarriba Roca, alcalde de Puig-reig
Pàgina 1 de 6
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44