Hemeroteca

Pàgina 1 de 7
 • 10 de juny de 2017 Admesos i exclosos pla d'ocupació auxiliar administratiu serveis socials
  Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la presidència de la corporació o autoritat delegada ha aprovat, mitjançant resolució, la llista provisional de persones admeses i excloses.  
 • 9 de juny de 2017 Admesos i exclosos pla d'ocupació operari brigada
  Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la presidència de la corporació o autoritat delegada ha aprovat, mitjançant resolució, la llista provisional de persones admeses i excloses.
 • 9 de juny de 2017 Admesos i exclosos pla d'ocupació destinat a l'espai jove i comunicació
  Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la presidència de la corporació o autoritat delegada ha aprovat, mitjançant resolució, la llista provisional de persones admeses i excloses.
 • 29 de maig de 2017 Resultat de les proves d'auxiliar administrativa amb caràcter temporal
  Ja està disponible l'acta de les proves corresponents a la convocatòria d'una plaça d'auxiliar administrativa de nòmines amb caràcter temporal.
 • 18 de maig de 2017 Convocatòria d'una plaça de pla d'ocupació d'auxiliar administratiu de serveis socials a mitja jornada durant sis mesos
  L'Ajuntament de Puig-reig ha aprovat les bases que regiran la contractació laboral temporal d'un auxiliar administratiu adscrit a Serveis Socials durant un termini de sis mesos i a mitja jornada, amb l'objectiu d'oferir un reforç a aquesta àrea de treball, així com també proporcionar un contracte laboral a una persona en situació d'atur. L'acció esta finançada per la Diputació de Barcelona en el marc del " Programa complementari de foment de l'ocupaci. 2017-2018". La data límit per presentar-se és el 29 de maig.  
 • 18 de maig de 2017 Convocatòria d'una plaça de pla d'ocupació per a l'Espai Jove i l'àrea de comunicació a mitja jornada durant sis mesos
  L’Ajuntament de Puig-reig ha aprovat les bases que regiran la contractació laboral temporal d'un pla d'ocupació adscrit a l'Espai Jove i a l’àrea de comunicació durant un termini de sis mesos i a mitja jornada, amb l'objectiu d'oferir un reforç a aquesta àrea de treball així com també proporcionar un contracte laboral a una persona en situació d'atur. L'acció està finançada per la Diputació de Barcelona en el marc del "Programa complementari de foment de l'ocupaci. 2017-2018". La data limit per presenter-se és el 29 de maig.
 • 18 de maig de 2017 Convocatòria d'una plaça de pla d'ocupació d'operari brigada a jornada sencera durant tres mesos
  L'Ajuntament de Puig-reig ha aprovat les  bases que regiran la contractació laboral temporal d'un operari brigada durant un termini de tres mesos i a jornada sencera, amb l'objectiu d'oferir un reforç a aquesta àrea de treball així com també proporcionar un contracte laboral a una persona en situació d'atur. L'acció està finançada per la Diputació de Barcelona en el marc del "Programa complementari de foment de l'ocupaci. 2017-2018". La data límit per presentar-se és el 29 de maig.  
 • 18 de maig de 2017 Convocatòria d'una plaça de personal laboral temporal d’auxiliar administratiu amb caràcter temporal
  L'Ajuntament de Puig-reig convoca una plaça de personal laboral temporal d’un/a auxiliar administratiu amb caràcter temporal fins a la data en que es cobreixi la plaça d’administrativa o be auxiliar administrativa de nòmines de l’ajuntament, degut a la baixa voluntària d’una treballadora de l’Ajuntament i com a màxim per un període de sis mesos. La data límit per presentar-se és el 23 de maig.  
 • Cartell Festa Major 2017 17 de maig de 2017 Festa Major de Puig-reig 2017
  Del 26 de maig al 6 de juny Puig-reig s’omple de festa. Un bon moment per reunir-se amb els amics i familiars i gaudir tots junts de les diferents activitats que s’organitzen des de la Comissió de Festes. Aquest any l’eix central torna a ser l’ENVELAT 2.O, situat al mig de la Plaça Nova, on reviurem i recuperarem aquells actes tradicionals, juntament amb les activitats actuals del moment. Us animem, a grans i petits, a participar i a viure la Festa Major del nostre Poble. Consulta el programa d'actes!  
 • 9 de maig de 2017 Admesos i exclosos . Treballador/a Familiar
 • Xerrada a la Biblioteca Guillem de Berguedà 9 de maig de 2017 Xerrada a la Biblioteca Guillem de Berguedà
  Biblioteca Guillem de Berguedà Dissabte, 13 de maig de 2017 A les 12:00 h Xerrada 1717-2017 300 Anys de Maçoneria Especulativa a Catalunya A càrrec de Antoni Plou Investigador sobre Moviments Socials Alternatius Presentat per Jesús Subirats, Regidor de Cultura
 • 27 d'abril de 2017 S'amplia el termini per presentar els projectes per a la creació de la rotonda de La Corrida
  L'Ajuntament de Puig-reig ja ha aprovat les bases i la convocatòria pel concurs per a la redacció del projecte de disseny per a l’adequació de la rotonda que hi ha entre el passeig de la Riera de la Sala i el Passeig de la Via. Aquesta convocatòria té com a objectiu la redacció del projecte de disseny per a l’adequació d’un espai, actualment on no hi ha res, i convertir-lo en un símbol o espai emblemàtic de la festa de “La Corrida”. En particular es pretén adequar la rotonda per tal que el resultat final tingui a veure amb la festa i que esdevingui un referent en el marc urbà en què s’ha d’ubicar. La data límit per presentar els projectes és el 2 de juny . Consulta les bases del concurs a http://puig-reig.eadministracio.cat/?x=SnvpirOg590tGRC2AMDqxg
Pàgina 1 de 7
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44