Comerç, Cultura i Pubillatge a la Fira de Sant Martí

Dimecres, 9 de novembre de 2016 a les 20:25

El proper cap de setmana de l'11 al 13 de novembre, Puig-reig celebra la seva festa major d'hivern amb la Fira de Sant Martí, focalitzant la visualització del Comerç, els actes Culturals i una divertida Gala del Pubillatge.

La Fira Sant Martí arriba a una nova edició amb l'objectiu de posar en valor el sector comercial amb la participació de gairebé la totalitat de comerços i botigues del municipi que posaran a la venda els seus articles amb parades al carrer i ompliran de punta a punta el centre del municipi. A més a més, les diferents empreses industrials del municipi exposaran les seves activitats a la plaça la creu. D'aquesta manera, segons ha dit Josep Campos, Regidor de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Puig-reig, es vol mostrar el potencial i dinamisme econòmic del municipi tant del teixit comercial com industrial de la vila.

La Fira de Sant Martí es complementa amb un extens programa d’activitats culturals i socials com el consolidat concurs de pintura ràpida, la trobada de colles geganteres de la vila de Puig-reig amb la celebració del 35è. Aniversari de la seva parella de gegants “La Carme i el Martí”, l’espectacle poeticomusical “la Música de les paraules” amb l’actriu Montserrat Carulla o el vermut popular “Sant Martini”, entre molts altres actes.

També, aprofitant la festa local de Sant Martí s’ha programat un conjunt d’activitats dirigides als més petits de la casa amb tallers de cuina, espectacles familiars, cercaviles de capgrossos i jocs tradicionals.

Un altre acte que prendrà força aquesta Fira de Sant Martí serà la Gala del Pubillatge, tot i mantenir l’escènica d’aquesta tradició, es pretén donar un gir més dinàmic, amb tocs d’humor i amb música amb directe. Segons David Cols, presentador de la Gala, serà un esdeveniment pensat per entretenir, riure i passar-ho bé en format Show on hi passaran moltes coses i sorpreses.

 

Darrera actualització: 10.11.2016 | 00:20