La Corrida 2017

Dissabte, 14 de gener de 2017 a les 13:20

Els propers 20, 21 i 22 de gener a Puig-reig se celebra la festa de "La Corrida". Una tradició celebrada des de fa més de 130 anys, que omple els carrers de cavalls, carros, mules i rucs. 
La Corrida, doncs, és una tradició festiva, tot i que també molt rural, que commemora la figura de Sant Antoni, patró dels animals de peu rodó, i que a dia d'avui s'ha convertit en tot un esdeveniment. Entre les novetats hi figura la renovació de la Cuina del Porc, que enguany es farà amb un nou format de tast i amb un canvi d'ubicació, es farà a la l'antiga biblioteca de la Plaça Nova. D'altra banda, aquest any també es podrà veure un espectacle de tir i arrossegament, al passeig de riera de la sala a les 4 de la tarda del dissabte, un dia i una hora en la que fins ara no es feien actes. La última novetat d'aquest any és l'estrena d'una cançó especial de la festa que ha elaborat el compositor puig-regenc Sergi Cuenca, també s'ha arreglat la pista de competició i s'estrenarà un carro nou, que el ferrer del poble Esteve Soler ha restaurat. 

La cercavila de cavalleries i xarrets, l'acte central de la celebració que té lloc diumenge al matí i migdia, hi ha prevista la participació d´uns quaranta carros i mig centenar de cavalls. Enguany els banderers són: els dels rucs, Ingrid Simon Escayola; el de les mules, Josep Cuenca Amo, i el dels cavalls, Maria Pujol Vilajosana.

Per a més informació consulta a www.lacorrida.cat

Darrera actualització: 17.01.2017 | 17:34