Organigrama municipal

Pàgina 2 de 2
 • Hisenda

  Hisenda és l’àrea encarregada de gestionar els recursos econòmics de l’Ajuntament, la major part dels quals venen dels impostos del contribuent i per això és molt important optimitzar el màxim la despesa que es fa, ja que ha de contribuir a millorar el benestar dels habitants del municipi i mantenir els serveis municipals.

 • Promoció Econòmica, Comerç i Turisme

  L'àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme s'ocupa del desenvolupament i promoció del comerç, del turisme i la indústria, per tal de garantir l’ocupabilitat de les persones que viuen al municipi i el retorn dels que han hagut de marxar per motius laborals i desitgen poder tornar. Les circumstàncies de Puig-reig fan que tingui un potencial per desenvolupar en el sector turístic, especialment amb la promoció de la seva riquesa cultural i del seu passat.

 • Joventut

  La principal responsabilitat de l'àrea de Joventut és donar suport a l’associacionisme jove, fomentar-ne la participació i fer un treball general de foment de l’emancipació juvenil a través de l’orientació i l’assessorament dels joves mitjançant el dinamitzador juvenil, posant èmfasi en l’ocupació, l’educació, l’habitatge, la salut i l’esport, la mobilitat, l’oci i la cultura. S'ha de tenir en compte que en aquesta etapa vital les incerteses personals, identitàries, informatives i laborals són molt grans i cal posar a l'abast del col·lectiu jove el recolzament suficient per minimitzar-ne les problemàtiques que això genera.

 • Nuclis Agregats

  Puig-reig és un municipi amb 4207 habitants repartits entre 9 nuclis. Malgrat que la majoria de la població viu al mateix nucli de Puig-reig, la resta queda repartida entre 7 colònies industrials (L’Ametlla de Merola, Cal Riera, Cal Vidal, Cal Marçal, Cal Pons, Cal Casas i Cal Prat), Fonollet i diverses masies disseminades per tot el municipi. Per això Puig-reig és el resultat de la Revolució Industrial a Catalunya, ja que és un dels municipis amb més concentració de colònies industrials.

 • Salut

  Quan parlem de Salut no és tant sols l’absència de malaltia sinó de benestar físic. Així doncs, les actuacions que realitzarem estaran dirigides al foment de la Salut a través de bones pràctiques com l’esport, la bona alimentació, la prevenció del tabaquisme i hàbits tòxics...per tal de que cada habitant del municipi tingui a l’abast tota la informació necessària per poder desenvolupar el seu propi projecte de salut.

 • Comunicació i Noves Tecnologies

  Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) agrupen els elements i les tècniques utilitzades en el tractament i la transmissió de dades d'informació. Per al tractament i la transmissió d’aquesta informació les TIC comprenen tres elements fonamentals en el procés: les xarxes (telefonia fixa, banda ampla i fibra òptica, telefonia mòbil, xarxa de televisió, xarxa a les llars i ràdio) els terminals (que actuen com a punt d'accés dels ciutadans a la Societat de la Informació) i els serveis (TV, ràdio, e-administració, web, correu electrònic, comunitats virtuals/xarxes socials, blogs, cerca d’informació i comerç electrònic). En el cas de la gestió de les TIC a nivell municipal les xarxes i els serveis són els àmbits on més es pot intervenir.

Pàgina 2 de 2
Darrera actualització: 23.11.2015 | 11:59
Darrera actualització: 23.11.2015 | 11:59