Araceli Esquerra Freixa

Regidora

Nascuda a Berga l´any 1975, sempre he estat relacionada en moltes entitats de la ciutat i també comarcals.

Vaig estar vinculada a la política durants uns anys a la mateixa ciutat de Berga, durant les legislatures de l´alcalde Jaume Farguell i Josep Maria Badia.

Tota la meva vida m´he dedicat a la cultura i a l´ensenyament. Sóc professora de música en l´especilitat de Cant i Acordió, havent fet els meus estudis al Conservatori Superior Municipal de música de Barcelona, i després ampliats al Conservatorio di Musica Niccolò Paganini de Gènova (Itàlia).

Sóc cantant lírica professional,  i des de fa 21 anys sóc membre del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, on he tingut la sort de treballar amb les millors orquestres i directors mundials, i tenir el gran privilegi d´actuar en els millors escenàris musicals europeus.

He treballat com a professora a l´escola municipal de música de Berga, i també durant 11 anys a l´escola de música de Puig-reig, ensenyant llenguatge musical, cant coral, cant,…i  d´on actualment estic d´excedència pel fet que ocupo un càrrec públic al mateix Ajuntament de Puig-reig.

Estic casada amb Ramon Espel, fill de Puig-reig, del Cal Ramon de la Granota.  Això ha fet que m´integrés en aquest poble de cap a peus, i que me l´estimi com si hi hagués nascut. Aquí he construÏt la part més important de la meva vida.

Actuament sóc  cap de llista de JuntsxCat a l´Ajuntament de Puig-reig, juntament amb 4 regidors més.

Sóc Consellera de cultura, patrimoni, educació, comunicació, govern obert i transparència, i colònies industrials , del Consell Comarcal del Berguedà.

Tinc una gran “lema” a la meva vida:  Viu i deixa viure!!! Segur que així aconseguirem un món molt millor!

Declaració de béns

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar