Cristian Pérez Gómez

Regidor: Esports, Festes, Joventut

Vaig néixer el 18 d’abril de 1991 a Puig-reig, el poble que m’ha vist créixer i ha aportat tot allò que he necessitat. Sóc graduat en mestre d’Educació Primària i especialista d’educació física, per això m’apassiona tot el que està relacionat amb els infants i amb el món de l’educació. Actualment, treballo com a mestre en una escola pública, la qual cosa em permet seguir creixent i aprenent com a persona al voltant dels més xics.

Sóc un amant dels esports i des de ben petit n’he practicat una gran varietat. Aquests m’han ensenyat a saber acceptar les derrotes i com gaudir de les victòries, però sobretot, m’han ensenyat a respectar uns valors necessaris en la nostra societat. També, puc dir que sóc un enamorat de la muntanya i la natura, per això m’agrada passar-hi hores i hores corrents.

He estat involucrat amb diverses entitats del poble com: Els Diables del Clot de l’Infern, CquiE i C.E.Puig-reig. És un orgull com a poble poder tenir un teixit tan important d’entitats que, desinteressadament, s’involucren en les activitats del municipi. Formar-ne part, m’ha permès conèixer i treballar amb persones de diferents edats on totes elles buscaven el bé per Puig-reig.

Estic molt il·lusionat de poder format part d’aquest govern per seguir treballant amb les persones que fan que Puig-reig tingui un sentit de present i futur.

Declaració de béns

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar