Elisabet Teixidor Vilanova

Regidora: Educació, Medi ambient i sostenibilitat, Recursos humans, Turisme

Vaig néixer el 16 de maig de 1981 a Puig-Reig, un poble en el que he crescut i après jugant en indrets singulars com el bosquet de Cal Pons, el barri de les Abelles i el turó de la senyera i que, inconscientment, potser, m’ha fet arrelar i estimar aquest poblet del sud del Berguedà d’una forma especial.

Ja, una mica més gran, com a nena, vaig tenir la sort de poder disfrutar junt amb les meves amigues i amics de les tardes de dissabte d’esplai que preparaven els monitors del Cquie. Més endavant i durant la meva adolescència vaig poder disfrutar i aprendre de l’experiència, des de l’altre costat, com a monitora, i vaig poder participar en les activitats que s’organitzaven des d’aquesta entitat, una entitat que no ha parat mai de créixer i evolucionar.

Sóc llicenciada en Ciències Ambientals per la Universtiat de Girona i professionalment, des de fa aproximadament uns 15 anys, em dedico al món de l’educació. Un món que m’ha ensenyat que l’aprenentatge real va molt més enllà dels continguts i de les aules, que m’ha ensenyat que hi ha almenys tres coses essencials per poder créixer com a persona: sentir-se bé emocionalment; tenir empatia vers els altres, escoltant i respectant les seves opinions i creure que sumant s’aconsegueixen millors resultats. Ser mare i poder haver format part de les Ampas m’ha permès creure més fermament encara amb la força que tenen aquests valors.

El meu pas cap a la política municipal el faig pensant en poder contribuir a millorar el nostre poble i la qualitat de vida de les persones que hi vivim sense perdre mai l’objectiu essencial; treballar per una societat més lliure i al mateix temps més responsable, justa, igualitària, cosa que amb tot l’equip de govern pensem que només es pot aconseguir treballant al costat de les persones.

Declaració de béns