Elisabet Teixidor Vilanova

Regidora: Educació, Medi ambient i sostenibilitat, Recursos humans, Turisme

Vaig néixer el 16 de maig de 1981 a Puig-Reig, un poble en el que he crescut i après jugant en indrets singulars com el bosquet de Cal Pons, el barri de les Abelles i el turó de la senyera i que, inconscientment, potser, m’ha fet arrelar i estimar aquest poblet del sud del Berguedà d’una forma especial.

Ja, una mica més gran, com a nena, vaig tenir la sort de poder disfrutar junt amb les meves amigues i amics de les tardes de dissabte d’esplai que preparaven els monitors del Cquie. Més endavant i durant la meva adolescència vaig poder disfrutar i aprendre de l’experiència, des de l’altre costat, com a monitora, i vaig poder participar en les activitats que s’organitzaven des d’aquesta entitat, una entitat que no ha parat mai de créixer i evolucionar.

Sóc llicenciada en Ciències Ambientals per la Universtiat de Girona i professionalment, des de fa aproximadament uns 15 anys, em dedico al món de l’educació. Un món que m’ha ensenyat que l’aprenentatge real va molt més enllà dels continguts i de les aules, que m’ha ensenyat que hi ha almenys tres coses essencials per poder créixer com a persona: sentir-se bé emocionalment; tenir empatia vers els altres, escoltant i respectant les seves opinions i creure que sumant s’aconsegueixen millors resultats. Ser mare i poder haver format part de les Ampas m’ha permès creure més fermament encara amb la força que tenen aquests valors.

El meu pas cap a la política municipal el faig pensant en poder contribuir a millorar el nostre poble i la qualitat de vida de les persones que hi vivim sense perdre mai l’objectiu essencial; treballar per una societat més lliure i al mateix temps més responsable, justa, igualitària, cosa que amb tot l’equip de govern pensem que només es pot aconseguir treballant al costat de les persones.

Declaració de béns

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar