Eudald Serra Giménez

Regidor

Fill de Cal Pons, vaig néixer l’any 1986 en una família d’obrers. Sempre m’he sentit orgullós d’haver crescut en una colònia industrial.

Format com a Tècnic superior d’administració de sistemes informàtics, m’he llicenciat en història per la UAB, he cursat el màster interuniversitari en identitat europea medieval (UdL, URV, UdG, UAB i UM) i el màster de formació del professorat d’educació secundària, batxillerat i ensenyança d’idiomes a la Universitat internacional de València.

Des de fa més d’una dècada em dedico professionalment a la investigació, difusió i estudi de la història i del patrimoni material a nivell educatiu, turístic i divulgatiu. En l’àmbit local, soc arqueòleg director dels castells de Puig-reig i Merola en col·laboració amb el Servei de patrimoni arquitectònic local de la Diputació de Barcelona

M’agrada viatjar i considero que és la millor forma d’apendre i gaudir d’un món divers i sorprenent, això m’ha ajudat a creure fermament que cada poble ha de conèixer i valorar el seu passat, i que nomes així podrà enfrontar amb garantía d’èxit el seu futur.

Penso que cal fer de l’administració pública un puntal del progrés, al servei del planeta i de tots els éssers vius que hi habiten, però també del llegat material i immaterial que ens han deixat els que hi han viscut abans. I és que un poble sense història és un poble sense ànima.

Declaració de béns

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar