Eva Serra Casellas

Regidora

Vaig néixer a Barcelona l’any 1967. Amb vocació per les Lletres, em vaig llicenciar en Filosofia i Ciències de l’Educació a la UB amb la convicció que l’educació transforma a les persones i les persones transformen el món.

De professió pedagoga, treballo com a coordinadora territorial gestionant programes de formació i ocupació a la Catalunya Central.

He format part de l’AMPA de l’Escola Sant Martí, vaig ser locutora de ràdio Puig-reig en els seus inicis, sóc membre de la Comissió de Festes i dels Templers de Puig-reig i col.laboro amb altres entitats del poble.

El poc temps de lleure de què disposo l’aprofito per gaudir de la família i els amics, llegir, anar al teatre, cuinar i viatjar.

Orgullosa de la meva terra, crec en la gent que lluita pacíficament des del carrer o les institucions per fer un país més plural, més just, més solidari i sobretot més lliure.
“El futur serà sempre nostre”!

Declaració de béns

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar