M. Rosa Garcia Medialdea

Regidora: Comerç, Comunicació i noves tecnologies, Economia i hisenda, Atenció a les persones

Nascuda a Puig-reig l’any 1971, sóc agent d’assegurances, juntament amb la meva germana, continuant una empresa familiar que el meu pare va iniciar fa 47 anys  i que ara, amb la formació i projectes de futur davant de les grans tecnologies, estem fomentant en diferents àmbits professionals  oferint altres productes  relacionats amb les assegurances.

Des de ben petita els meus pares m’han ensenyat  els valors de viure, respectar i evolucionar com a persona tenint la responsabilitat de treballar i millorar en qualsevol aspecte, per això sempre m’ha inquietat la necessitat de fer coses pel poble, el qual m’ha vist créixer i on m’he format com a persona.

Des de ben jove he format part en diferents entitats i associacions que crec que són un dels  grans motors per mantenir viu un poble, com cantant de la Polifònica de Puig-reig, a la junta del  Consell de joventut, membre del Consell escolar municipal, a la junta de l’AMPA de l’escola Alfred Mata, a la  de l’Associació de veïns i comerciants del Carrer Major, i a la junta del Club Esportiu Puig-reig on sempre he intentat aportar la màxima dedicació aconseguint un aprenentatge i uns valors que en la majoria de vegades s’han traduït en resultats.

Una de les meves grans passions són els meus fills i poder acompanyar-los en el seu creixement i en la seva educació com a persones. M’estimo molt el poble de Puig-reig  i  he intentat d’una manera activa participar en cada moment de forma solidària i desinteressada per poder aconseguir tenir un poble millor del qual tots ens en sentim  orgullosos.

Vull que la lluita per la llibertat no sigui un somni sinó una realitat.

Declaració de béns

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar