Pol Vila Oriols

Regidor

Sóc fill de Cal Peu Pla, nascut el març del 1993. M’he format en el grau d’Administració i Direcció d’Empreses a l’Escola Superior d’Administració d’Empreses (ESADE – Universitat Ramon Llull) i a la Nanyang Business School (Nanyang Technological University) de Singapur. Per continuar la meva formació, he cursat el Màster en Gestió Financera i Auditoria de l’Empresa a la Barcelona School of Management (Universitat Pompeu Fabra), del qual em vaig graduar el 2018.

Des del 2015 fins a l’actualitat, sóc auditor financer de professió, avaluant els estats financers d’empreses de la indústria de béns i consum, nacionals i internacionals, tenint l’oportunitat en aquests últims anys de poder liderar equips transversals i multidisciplinars. Addicionalment, he pogut tenir ocasió de formar part dels equips de formació de la meva empresa per a les noves incorporacions.

Els meus petits plaers són la música, la fotografia, les festes tradicionals i viatjar, conèixer el món en tota la seva diversitat i els tresors que amaga el Planeta i la gent que hi viuen. He estat vinculat a l’Escola Municipal de Música de Puig-reig durant molts anys a través del cant i el clarinet, així com a la Polifònica de Puig-reig, amb qui intento continuar fent col·laboracions puntuals. Vaig tenir l’honor de ser escollit Hereu de Puig-reig l’any 2011.

Crec en un poble de Puig-reig decidit a treballar pel seu futur, actiu i compromès amb les seves entitats, tradicions i veïns, i lluitaré, sigui on sigui, per portar a terme tots aquells projectes que ens condueixin a aquests objectius que us comparteixo: prosperitat, poble i República.

Declaració de béns

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar