Millora urbana

Home / Organigrama municipal / Millora urbana

La Regidoria d’Habitatge té l’objectiu d’implementar i gestionar polítiques locals d’habitatge que tinguin el benestar de les persones com a principal fita i garanteixin el dret fonamental que és l’accés d’un habitatge digne per a tothom. La Regidoria liderarà dues estratègies principals: l’accés a l’habitatge dels joves del municipi o voltants per ajudar a que puguin desenvolupar el seu projecte vital al municipi i la incentivació del lloguer al municipi de Puig-reig, garantint també la disponibilitat de pisos d’emergència social per aquelles situacions que ho requereixin.

La Regidoria de Serveis i Millora Urbana té entre les seves funcions les relacionades amb el manteniment i millora de les vies públiques, pavimentació i enllumenat públic, la conservació i manteniment de parcs i jardins, i el manteniment dels edificis i equipaments municipals, funcions que desenvolupa a través de la Brigada Municipal. Per tot això, és responsabilitat seva garantir espais públics en condicions, donar un bon ús del servei de neteja viària, recollida de residus i de jardineria del municipi, executar millores i actuacions de manteniment en carrers i edificis municipals i vetllar per la prestació dels serveis públics del municipi.

La Regidoria de Patrimoni és l’àrea encarregada de treballar pel patrimoni material del municipi de Puig-reig, que és molt ric i divers, principalment en relació a les colònies tèxtils, als elements medievals com el Castell de Puig-reig o la Torra de Merola i les masies disperses pel nostre extens territori. Per tant, es cuida d’estudiar i catalogar els elements patrimonials del municipi i fer-hi les actuacions necessàries per la seva conservació i manteniment, tot fent difusió del seu valor històric i patrimonial i estudiant les millors vies  i propostes per a la seva dinamització.

Antoni Clement Guitart

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar