Com arribar des de…

Home / Com arribar des de…

En cotxe

Des de Barcelona

Preneu l’Autopista C-16 (Autopista Barcelona – Terrassa – Manresa) fins arribar a la sortida 79 Puig-reig sud. Itinerari amb peatges.

Preneu la N-II fins a Abrera. Seguiu per la C-55 fins a Manresa que enllaça amb la carretera C-16 fins arribar a la sortida 79 de Puig-reig. Sense peatges.

Des de Tarragona

Preneu l’Autopista A-7/E-15 fins a Martorell i C-55 Abrera – Manresa. Des d’aquí la C-16 fins arribar a la sortida 79 Puig-reig sud.

Des de Girona i Lleida

Preneu la C-25 (Eix transversal) fins a Manresa i des d’allà, preneu la C-16 fins arribar a la sortida 79 de Puig-reig sud.

Des de França

Des de Puigcerdà preneu la C-16, travesseu el Túnel del Cadí i seguiu la carretera fins arribar a la sortida 83 de Puig-reig nord.

Amb transport públic

Amb autobús

La línia d’autobusos ALSA passa pel municipi de Puig-reig en la seva línia Berga – Manresa – Barcelona. Podeu consultar horaris i tarifes: ALSA / Tel. 902 42 22 42 / www.alsa.es

O al web de Mobilitat del Berguedà: https://mobilitat.bergueda.cat/parada/9

Amb tren

Actualment la comarca del Berguedà no té connexió de tren. Per arribar a través d’aquest mitjà caldria arribar a Manresa o Puigcerdà i allà connectar amb les línies d’autobusos.

Amb taxi

Al municipi trobareu una empresa de servei de taxi que podeu contactar per els vostres trasllats: Jaume Feliu – Telf. 608695449

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar