Comerç Local de Proximitat

Home / Comerç Local de Proximitat

La tradició pagesa i els costums rurals de Puig-reig es veuen reflectits en la seva extensa xarxa de productors locals i comerços de proximitat que podeu trobar al municipi. Al centre del municipi hi podem trobar una via comercial viva i enèrgica que reafirma la idiosincràsia comercial de Puig-reig.

Visitar un territori també es degustar els seus productes. Per poder conèixer bé una terra cal submergir-se en la seva història gastronòmica i culinària. A Puig-reig trobareu desenes de comerços rurals i de proximitat que us ofereixen productes del dia, de la terra i de km 0 que podeu cuinar als vostres allotjaments mentre gaudiu de moments especials amb família o amics. També trobareu restaurants que, amb passió i dedicació, us preparen plats tradicionals del municipi perquè pugueu descobrir la història i costums de Puig-reig des d’una visió més sensorial: la gastronomia.

A continuació, us deixem un llistat de comerços rurals i de proximitat on podeu fer les vostres compres per gaudir de productes de la terra durant la vostra estada al municipi:

Ballarà, S.L.

Som una empresa de pastisseria Industrial creada en els seus inicis com un petit negoci de pastisseria artesana, i que degut a la gran qualitat dels seus productes elaborats va veure com el seu prestigi s'extenia més enllà de la població de Puig-reig.
Polígon Can Prat, parcel·la 1 - 08692 Puig-Reig
938380897
20170518092510

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar