Publicitat Institucional

Home / Publicitat Institucional

L’Ajuntament de Puig-reig vetlla per la transparència i per fer arribar la informació del municipi a tots els veïns i veïnes de Puig-reig. Per fer-ho, disposem de diversos mitjans per explicar les diverses accions del consistori amb l’objectiu de donar a conèixer el seu dia a dia com són les notícies a l’apartat de NOTÍCIES, els mitjans municipals Ràdio Puig-reig i Televisió de Puig-reig, l’agenda d’activitats periòdiques i les xarxes socials institucionals del consistori, així com xarxes socials específiques de l’Espai Jove, el servei de dinamització de la Gent Gran, de l’Escola Municipal de Música de Puig-reig, de la llar d’infants municipal L’Estel i de Puig-reig Turisme.

La persona encarregada de la comunicació elabora notícies per enviar als mitjans de comunicació de proximitat, amb l’objectiu de donar a conèixer les informacions més destacades d’interès pels veïns i veïnes. A més a més, aquestes informacions es destaquen a la pàgina web i també es comparteixen a través de les xarxes socials.

Per altra banda, Puig-reig disposa d’un canal de WhatsApp municipal per donar informacions puntuals als veïns i veïnes que hi estan subscrits. 

Durant l’any, s’impulsen campanyes de publicitat als mitjans de comunicació per donar a conèixer propostes que es tiren endavant des del consistori, sobretot, celebracions i esdeveniments que necessiten difusió, així com d’altres anuncis i edictes que han de ser publicitats. 

A més a més, l’Ajuntament de Puig-reig té a la disposició de qui el necessiti d’un manual d’identitat corporativa per unificar la imatge institucional en tots els àmbits públics (consultar normativa gràfica)  

Ens podeu localitzar al Carrer Pau Casals, 1, 08692 Puig-reig

CONTACTE RESPONSABLE DE PREMSA: Daniel Perona (periodista) ENVIA UN CORREU ELECTRÒNIC

 

Documents relacionats · Despeses de publicitat:

Despeses de publicitat 2023

Despeses de publicitat 2022

Despeses de publicitat 2021

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar