Esglésies Romàniques del Berguedà

Home / Esglésies Romàniques del Berguedà

Puig-reig és la porta de la comarca del Berguedà, un dels territoris amb més congregació d’edificacions romàniques del Pirineu de Barcelona. Si sou uns apassionats de l’arquitectura romànica i la història medieval us convidem a fer un tour per les principals esglésies de la comarca, descobrint des de testimonis preromànics únics, com Sant Quirze de Pedret, fins a monestirs romànics de gran envergadura com el Monestir de Sant Llorenç prop Bagà.

Enmig de boscos, valls i camps de conreu rurals, trobareu models d’arquitectura romànica diferents els uns dels altres que us mostraran l’evolució de la història artística i constructiva de l’època. Alguns dels edificis es poden visitar gràcies a la programació cultural de Civitas Cultura. D’altres, en podeu demanar la clau a algun establiment del municipi i visitar-la pel vostre compte. No us perdeu aquest meravellós testimoniatge històric, artístic i arquitectònic del Pirineu de Barcelona!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar