Vieer Fest

Home / Festes / Vieer Fest

Presentació

El Vieer Fest és una mostra de patrimoni industrial, cervesa artesana, vi, gastronomia i producte de proximitat que es celebra cada any en un espai industrial diferent. Es caracteritza per potenciar el descobriment o re-descobriment d’allò que pot ser quotidià però a vegades resulta invisible als ulls. Per això s’aposta per la proximitat i la posada en valor del que tenim a prop, tant a nivell històric com a nivell gastronòmic. La mostra té com a principal objectiu que el públic s’acosti a propostes cerveseres i gastronòmiques de proximitat en un ambient relaxat i un marc històric incomparable, per poder aprofundir i degustar tot el que tenen per oferir.
OBJECTIUS DEL “Vieer Fest”

  1. Donar a conèixer la bellesa del patrimonial de les antigues colònies tèxtils del municipi de Puig-reig.
  2. Potenciar la cultura de la cervesa artesana de proximitat, la seva qualitat i varietat, de manera que el públic tingui l’oportunitat de conèixer tot el procés d’elaboració i tot el què l’envolta (aromes, textures…).
  3. Realitzar una programació d’actes relacionats amb el món de la cervesa artesana per apropar als visitants la temàtica cervesera.

2020

L’Ametlla de Merola

2019

Colònia Casas

2018

Colònia Marçal

2017

Colònia Prat

2016

Colònia Pons

Imatges

Esdeveniment relacionat

No hi ha propers esdeveniments en aquest moment.
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar