Vieer Fest

Inici / Festes / Vieer Fest

Presentació

L’ajuntament de Puig-reig i l’espai vinícola i cultural Victòria de Gironella presenten la segona edició del Vieer Fest, la mostra de patrimoni industrial, cervesa artesana, vi, gastronomia i producte de proximitat que l’any passat es va estrenar al bosquet de la Colònia Pons de Puig-reig amb una participació i acceptació que va superar les expectatives. L’esperit nòmada del Vieer Fest fa que l’edició d’aquest any canviï d’emplaçament: es realitzarà al Passeig dels Til·lers de Cal Prat, un espai desconegut pel gran públic però amb un potencial històric i paisatgístic molt gran. El dia escollit és el 9 d’abril, de 11:30h a 20h.

 

 Vieer Fest

Vieer Fest

El Vieer Fest es caracteritza per potenciar el descobriment o re-descobriment d’allò que pot ser quotidià però a vegades resulta invisible als ulls. Per això apostem per la proximitat i la posada en valor del que tenim a prop, tant a nivell històric com gastronòmic. Conseqüentment, la mostra té com a principal objectiu que el públic s’acosti a propostes cerveseres i gastronòmiques de proximitat en un ambient relaxat i un marc incomparable, per poder aprofundir i degustar tot el que tenen per oferir.

Per aquesta edició, el Vieer Fest comptarà amb la presència de les Cerveses Pirata, els X’P Brewers, les Cerveses Nòmada, la Quer – Cervesera del Berguedà i la Cerveseria Guillem de Berguedà. A l’apartat gastronòmic tindrem al Restaurant Ca la Quica, que oferirà diferents degustacions per ser maridades amb cervesa artesana. Per la seva banda, el Forn de Cal Marçal i la Carnisseria Cal Feliu oferiran els seus productes elaborats al poble i també adaptats per ser acompanyats amb una bona cervesa artesana. Comptarem també amb els formatges de la Rocatova, elaborats al Berguedà. Per últim, la oferta vitivinícola del territori quedarà coberta per l’espai Victòria, antic Gotim.

Paral·lelament a la mostra, es programaran un seguit d’activitats per aprofundir en el concepte sobre el qual girarà el Vieer Fest d’aquest any: el riu i el seu paper en el desenvolupament industrial i cultural de la zona.

Com l’any passat, i com a complement per a les famílies amb nens i nenes que vulguin venir, la secció d’esplai del CQUIE oferirà tallers gratuïts per a la mainada relacionats amb l’entorn i la temàtica de la mostra.

 

 La música tornarà a ser un element important

La música tornarà a ser un element important

En aquesta edició animarem als purretxencs i purretxenques que facin el trajecte cap a Cal Prat caminant per la llera del riu, per un recorregut marcat i amb un contingut poètic molt especial que posarà en valor el riu com a element d’inspiració tant pels poetes locals com pels forans, de la mà de l’Associació Literària Pensaments i Paraules. Serà la millor manera d’endinsar-se, mica en mica, a l’ambient del Vieer Fest.

La música tornarà a ser un element important: al migdia comptarem amb l’actuació d’un DJ i a la tarda el grup Gots de Tuba es passejarà per la zona fent sonar cançons de tots els temps amb un ritme deliciós.

Imatges

Esdeveniment relacionat

No hi ha esdeveniments programats