Benvinguda

Home / Benvinguda

Alcalde de Puig-reig

Benvingut/da a la nostra web i seu electrònica municipal, espai que des de l’Ajuntament de Puig-reig posem al teu abast per tal que, siguis veí o visitant, d’una manera ràpida, puntual i actualitzada puguis disposar de la informació municipal que vulguis o necessitis i realitzar qualsevol tràmit administratiu. També volem que sigui una eina d’interrelació entre el ciutadà i l’administració i un espai de participació on puguis sentir-te còmode i escoltat, element que, de ben segur, contribuirà a la millora del nostre municipi i a reivindicar el ric patrimoni humà, històric, industrial i cultural de què disposem.

A més de tota la informació administrativa, econòmica, industrial, comercial i turística, també hi trobaràs tot el que fa referència als actius culturals, esportius, històrics, patrimoni arquitectònic, etc. Des d’aquest consistori volem evidenciar alhora la riquesa de la nostra història antiga i recent (templers, colònies tèxtils, etc.) i les potencialitats que, com a poble, tenim al davant. Estem convençuts què el fet de valorar la nostra història, farà que ens sentim orgullosos del nostre present i que tots plegats encarem el futur amb il·lusió i empenta. No dubtis que en tot moment ens tindràs al teu costat.

Esperem que et sigui una eina útil i completa. Hi pots fer tots els suggeriments que creguis oportuns i, si és el cas, comunicar-nos qualsevol mancança o error que hi trobis.

Josep Maria Altarriba Roca (Alti)

Alcalde de Puig-reig, mandat 2019-2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar