Esportius

Inici / Serveis / Esportius

Esportius

Piscines Municipals

El dissabte, 4 de juny, la piscina municipal de Puig-reig comença la temporada d’estiu i que acabarà el diumenge 4 de setembre. Tothom qui ho vulgui, podrà visitar les instal·lacions i banyar-se gratuïtament el primer dia d’obertura.
L’horari d’obertura serà:
JULIOL: Dilluns, dimecres i dijous d’ 11 a ¾ de 8. Dimarts, divendres, dissabte i diumenge de 10 a ¾ de 8
AGOST: De 10 A ¾ de 8

El preu dels abonaments i les entrades per a la piscina serà el següent:

Menors de quatre anys, entrada gratuïta si un dels pares és soci o va acompanyat d’un adult que hagi pagat entrada (no carnet de soci).

Entrades
SOCILABORALFESTIU
< 16 anys (infantil)36,00 €2,20 €3,40 €
> 16 anys <60(adult)50,00 €3,30 €4,60 €
> 60 anys43,00 €2,90 €3,70 €

DESCOMPTES

1. Carnet familiar: 10% (únicament membres de la mateixa unitat familiar). Amb un mínim de tres membres el descompte és per cada membre.

2. Membre de família nombrosa: 15%.

3. Famílies monoparentals: 15%

No admet la possibilitat de carnet familiar.

PREUS ESPECIALS PER A GRUPS: L’adjudicatari aplicarà un descompte per a grups. Es considerarà grup a partir de 10 persones que hauran de ser acreditades per un monitor i demostrar al grup al qual pertanyen abans d’entrar.

PREUS: s’aplicarà un descompte del 55% a aquests grups que prèviament s’hauran acreditat com a grup a través d’una entitat o empresa.

S’exceptuaran d’aquest, els grups de persones que necessitin ajuda especial pel seu grau de discapacitat ja que aquests prèviament hauran de signar un conveni de preus i horaris amb l’adjudicatari.

ABONATS MENSUALS PISCINA

Infantil: 25 EUROS

Adults: 35 EUROS

Jubilats: 35 EUROS

L’ABONAMENT MENSUAL NO TE DRET A DESCOMPTE