Dinamitzadora de Gent Gran

Home / Serveis / Dinamitzadora de Gent Gran

El projecte de dinamització per a la Gent Gran de Puig-reig té com a objectius principals la promoció de l’envelliment actiu i el foment de la participació de les persones grans del municipi.

Entenem l’envelliment com una etapa més del cicle vital de les persones i l’envelliment actiu com el procés evolutiu i dinàmic pel qual s’optimitzen les oportunitats de benestar físic, mental i social amb el propòsit d’ampliar l’esperança de vida saludable i millorar la qualitat de vida de les persones.

Des d’aquesta perspectiva, el projecte vol donar suport i acompanyar a les persones grans a conduir la seva vida quotidiana de forma saludable i activa -d’acord amb les seves necessitats, capacitats i aspiracions- i vol posar l’accent en el foment de la participació tant en l’àmbit familiar com en l’àmbit social i comunitari.

En aquest sentit, la Llar Dr. Llaverias de Puig-reig i l’espai Queda’t de l’Ametlla de Merola constitueixen els equipaments de referència al municipi, espais de relació i intercanvi amb propostes d’activitats per la promoció de la salut integral (física i emocional), la formació permanent i el gaudi i oberts a impulsar les iniciatives i les propostes ciutadanes en benefici de tothom.

Últimes notícies

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar