El bar de la Llar d’Avis de Puig-reig reobre portes amb reformes i nous gestors

El bar de la Llar d’Avis de Puig-reig reobre portes amb reformes i nous gestors
El bar de la Llar d’Avis de Puig-reig tornarà a obrir portes aquest dimarts, 9 de març.
Després d’un any tancat, aquest espai obert a tot el públic i pensat especialment per a la gent gran del municipi, inicia una nova etapa amb un canvi a la gestió. L’Ajuntament de Puig-reig va convocar el concurs d’explotació del servei de bar, de consergeria i de neteja de l’equipament el passat setembre, després que els antics responsables en deixessin la gestió. Després d’uns mesos sense activitat, el bar torna a obrir amb una actuació de millora de l’espai. Els nous gestors han fet algunes reformes i un rentat de cara a l’equipament. A més a més també han adaptat l’espai per garantir les distàncies de seguretat que marquen les mesures per a la prevenció de la Covid-19.
Durant el darrer any, l’Ajuntament de Puig-reig ha vetllat per garantir, dins de les possibilitats, la dinamització d’activitats destinades a la gent gran i es considera aquest espai del bar de la Llar, com un punt de trobada i socialització que calia mantenir actiu.
Seguint amb els horaris que marca la Generalitat de Catalunya per a l’obertura dels bars i restaurants, el bar de la Llar obrirà de dimarts a diumenge de 2/4 de 8 del matí a les 5 de la tarda. El dilluns romandrà tancat per festa setmanal.  A banda del servei de bar habitual, s’ofereixen esmorzars i dinars, així com també el servei de menjar per emportar-se.
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar