LA CORRIDA 2020 (Programa)

LA CORRIDA 2020 (Programa)

Els propers 17, 18 i 19 de gener es celebrarà de nou una de les festes més emblemàtiques i estimades de Puig-reig, la Corrida 2020. Enguany i com ja és habitual hi trobareu novetats i un cartell pensat per a gaudir de la festa des de totes les vessants i per a tots els públics.

 

Divendres:

De bon matí els nens i nenes de Puig-reig gaudiran d’un esmorzar de pa i botifarra. A partir de les 10 es celebrarà La Corrida Infantil, amb la col·laboració de les escoles es faran passejades amb ruc i el tradicional Joc de les cintes per als nens i nenes.

Al vespre, i després de l’èxit de la passada edició, es celebrarà la “nova versió de la cuina del porc”, el Food truck La Iaia Pepa oferirà entrepans (Casa Enfruns) i consumicions, durant el sopar podreu gaudir de música ambient.

 

Dissabte:

A les 10 del matí es celebrarà el 15è Raid Social, una prova de resistència on genets, amazones i cavalls hauran d’afrontar el recorregut de 20 km.

A partir de les 13 del migdia i com a novetat d’aquesta edició podrem veure una actuació de doma natural en llibertat, a càrrec de Miron Bococi. (Altres activitats consultar programa)

 

Diumenge:

Un dels actes principals del diumenge, que durarà tot el matí, serà la segona edició de la Mostra d’embotits, alimentació i productes d’artesania. Es tracta d’un format estrenat l’any passat que potencia l’embotit, l’alimentació i l’artesania.

A partir de dos quarts de 9 del matí es celebrarà el 21è Ral·li Fotogràfic de La Corrida. A les 11 es farà el lliurament dels estandards als banderers, que enguany seran: Júlia Gispets Pellicer (cavalls), Mn. Josep Solà Casals (mules), Laia Farreras Pareja (rucs).

A la tarda, a partir de dos quarts de 4 es celebraran les tradicionals curses de cavalls i rucs amb el 25è Memorial Francesc Lladó. A partir de les 7 es podrà gaudir del Ball de Gala de La Corrida amb el grup Solistes Duet, un esdeveniment que s’havia perdut durant molts anys i que ja fa dos edicions es va recuperar amb un gran èxit d’assistència. (Altres activitats consultar programa).

 

Que tingueu una molt bona festa de La Corrida!

Ajuntament de Puig-reig.

Autorització drets d’imatge

Carta parades 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar