La Corrida 2018

La Corrida 2018

Un any més s’acosta la nostra festa més emblemàtica, una festa que fa més de 135 anys que celebrem i que any rere any ens ajuda a mantenir viva la tradició dels cavalls, els carros i els embotits del nostre poble.

Des del consistori juntament amb l’Associació Cultural i Recreativa La Corrida ja estem preparant l’edició d’enguany, La Corrida 2018, que tindrà lloc els dies 19, 20, 21 i 22 de gener.

Per tal de seguir millorant, gaudint i fent ben notòria la nostra festa enguany voldríem demanar la col·laboració de tots els comerços del nucli de Puig-reig. A tots els comerciants i comerciantes us proposem que col·loqueu el cavall de La Corrida als vostres aparadors i també us animem a que ambienteu i decoreu els vostres comerços amb material relacionat amb la festa.

D’altra banda també us volem recordar que podeu instal·lar una parada a la Mostra d’embotits i productes artesans que es celebrarà el diumenge 21 de gener al matí. Pels comerços del poble la instal·lació de la parada serà gratuït.

Podeu consultar tota la informació i la normativa referent a les parades als següents arxius:

Carta comerços Puig-reig

Autorització drets d’imatge majors

Carta parades

 

Esdeveniments de La Corrida 2018:

No hi ha propers esdeveniments en aquest moment.
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar