L’Ajuntament i la UBIC de Puig-reig interpel·len als veïns amb un anunci per promoure el comerç local

L’Ajuntament i la UBIC de Puig-reig interpel·len als veïns amb un anunci per promoure el comerç local

L’Ajuntament de Puig-reig i la Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig fan una crida als puig-regencs: els demanen que confiïn en el comerç local. Com? Amb un vídeo promocional que té per objectiu interpel·lar als veïns directament perquè, ara més que mai, comprin els seus productes i serveis.

La pandèmia de la Covid-19 ha estat molt dura per les petites empreses d’arreu del territori, i les de Puig-reig, no n’han quedat excloses. És per això que l’Ajuntament de Puig-reig i la UBIC, han tirat endavant aquesta acció promocional per a la reactivació de l’activitat econòmica que busca la complicitat dels veïns del municipi. La proposta se suma a la campanya de vals descompte repartits entre els puig-regencs per gastar als comerços del municipi o les línies d’ajuda als establiments dels sectors més afectats. 

Amb el lema #Elsteusveïns, l’espot realitzat per Bah Studios!, vol mantenir la confiança que els puig-regencs sempre han tingut amb el comerç local i potenciar la relació de proximitat amb els qui estan al capdavant d’aquests negocis i serveis. És per això que els protagonistes dels anuncis són els mateixos comerciants: els que a banda de ser botiguers són amics, coneguts, familiars… 

Els dos vídeos es poden visualitzar a partir d’aquest dijous a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Puig-reig i la UBIC també s’emetrà per Televisió de Puig-reig i Ràdio Puig-reig.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar