Puig-reig se suma al Dia Internacional de les Dones pintant un mural gegant

Puig-reig se suma al Dia Internacional de les Dones pintant un mural gegant

Puig-reig se suma al Dia Internacional de les Dones que es commemora el proper dilluns 8 de març. L’Ajuntament de Puig-reig, amb la col·laboració de l’Institut de Puig-reig i del curs del Pla de Transició al Treball (PTT), ha organitzat un acte públic que tindrà lloc diumenge 7 de març a les 11 del matí a la plaça del Set i Mig.

L’objectiu de la jornada és pintar un gran mural de molts colors “per visualitzar que els estereotips encara són ben arrelats i que les tasques domèstiques, de cura de les persones dependents i de les obligacions de filles i fills encara recauen majoritàriament sobre les dones”, han explicat fonts municipals. Asseguren que “això va en detriment de l’accés de les dones al treball, de la seva carrera professional i del seu temps de lleure, que hauria de ser exactament igual d’important que el dels homes. A més a més,  minva la seva salut i el seu benestar”. Per a pintar el mural s’ha fet una crida a les entitats del municipi perquè hi participin directament.

L’Ajuntament de Puig-reig se suma a la campanya “Dones i homes, corresponsables! #Som8deMarç #SomCorresponsables” impulsada per la Generalitat de Catalunya en el marc del 8 de març i que pretén conscienciar i denunciar aquesta realitat i així avançar en una cultura de pacte per a una corresponsabiltiat efectiva.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar