Fira de Sant Martí i Pubillatge

Inici / Festes / Fira de Sant Martí i Pubillatge

Hereu, Pubilla, Fadrí i Dama

Miquel Sayós

Hereu

Em dic Miquel Sayós Bigas i sóc l’actual Hereu de Puig-reig 2018. Vaig néixer el 17 de Novembre del 2000 i tinc 18 anys. Actualment estic estudiant un grau de multimèdia a la UVic-UCC.

M’agrada molt tot el món de la multimèdia, sobretot aplicat en els videojocs. Dins del poble, he estat des de l’infància a l’equip de bàsquet i participant com a monitor al casal d’estiu.

Vull donar les gràcies a totes les entitats del poble per la seva confiança i votar-me per poder entrar en el món del pubillatge i compartir-ho amb els meus altres tres companys.

Júlia Medina

Pubilla

Em dic Júlia Medina Mora i sóc l’actual Pubilla de Puig-reig 2018. Vaig néixer el 09 de setembre del 2000 i tinc 19 anys. Actualment estic estudiant un grau de cinematografia a l’ESCAC, a Terrassa.

M’agrada molt fer fotografies a tot el que se’m posa per davant i el món del cinema m’apassiona. Dins del poble, he estat des de ben petita a l’escola de música tocant el violoncel i també formo part de l’entitat dels joves.

Vull donar gràcies a les entitats per votar-me i confiar en mi i pels bons moments que m’esta regalant el pubillatge amb els meus companys de viatge.

Esteve Mendoza

Fadrí

Hola! Em dic Esteve Mendoza Ranz i sóc el Fadrí de Puig-reig 2018. Vaig néixer el 12 de desembre del 2000 i tinc 18 anys. Actualment treballo de ferrer a Gironella.

Una de les meves grans aficions és anar en moto i també jugo a futbol sala amb el Casserres. Dins del poble, formo part de l’entitat de joves i dels diables.

Finalment, donar les gràcies a les entitats de Puig-reig per votar-me i per confiar en mi.

Queralt Montañà

Dama

Em dic Queralt Montañà Serra i sóc la Dama de Puig-reig 2018.  Vaig néixer el 5 d’abril del 2001 i tinc 18 anys. Actualment estic estudiant educació infantil a la Fub (UManresa).

M’agrada molt llegir, mirar pel·lícules, viatjar i descobrir llocs. Dins de Puig-reig, quan era petita vaig estar a l’escola de Música. Vaig anar a l’escola Sant Martí i després a l’INS Puig-reig.

Vull donar les gràcies a totes les entitats que em van votar ja que gràcies a ells he passat un any meravellós dins del Pubillatge, representant Puig-reig. Ha sigut un honor portar el nom del poble de Puig-reig arreu de Catalunya i, ha sigut una oportunitat molt bona on he conegut a molta gent, he descobert molts llocs i sobretot, he après i he crescut com a persona.

Fira de Sant Martí i Pubillatge

La Festa de Sant Martí  és la festa patronal de Puig-reig i se celebra l’onze de novembre i el cap de setmana següent.

És una festa destinada al comerç, amb exposició de productes, artesania, indústria i vehicles durant tot el cap de setmana, organitzada per l’Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig, juntament amb l’ajuntament. De tots els actes destaca la presentació del llibre literari “Pensaments i Paraules”, la trobada de gegantons i capgrossos i el concurs de pintura ràpida. Des de fa uns quants anys el diumenge la colla de geganters i grallers de la població organitza una gran trobada de gegants.

En aquesta festa el poble segueix la tradició d’escollir la Pubilla, la Dama, l’Hereu i el Fadrí, amb la participació en la votació de totes les entitats locals.

 Colla gegantera

Colla gegantera

Descarrega l′explicació del publillatge

Document PDF explicatiu

Descarrega

Imatges

Esdeveniment relacionat

No hi ha esdeveniments programats