Fira de Sant Martí i Pubillatge

Home / Festes / Fira de Sant Martí i Pubillatge

Hereu, Pubilla, Fadrí i Dama

Adrià Vilaseca Mangas

Hereu

Em dic Adrià Vilaseca Mangas i sóc l’actual hereu de Puig-reig 2019, vaig néixer el 15 de juny del 2001 i tinc 18 anys. Actualment estic ficat dins el món laboral.

Estic involucrat dins del poble des de els 7 anys començant pel bàsquet i el anar-me fent més gran em vaig anar ficant a mes entitats com els gegants, els diables i protecció civil.

Vull donar les gràcies a totes les entitats que hem van votar perquè representes el nostre poble arreu de Catalunya, i sobretot gràcies per poder-me fer ficar amb un món tan bonic com es el pubillatge i amb els tres companys que m’han tocat.

Marina Esclusa Ballús

Pubilla

Em dic Marina Esclusa Ballús, i sóc la Pubilla de Puig-reig 2019. Vaig néixer el 18 de desembre del 2002 i ara tinc 17 anys. Actualment estic estudiant 2n de Batxillerat a Puig-reig.

M’agrada molt la música, des de ben petita que vaig a l’escola de música, toco la flauta travessera i el piano , ara també vaig a cantar a la Polifònica. També treballo fent extraescolars a l’escola.

Vull donar les gràcies a totes les entitats que m’han votat, i espero passar un molt bon any dins el món del pubillatge.

Martí Pey Freixa

Fadrí

Hola a tothom! Sóc el Martí Pey Freixa el fadrí del nostre estimat poble. Actualment estic estudiant el grau de socioanimació esportiva a Bagà, ja que sempre m’ha agradat molt l’esport, i m’agradaria expandir els meus coneixements dins d’aquest àmbit. Per altra banda, també faig música des dels sis anys i en concret toco el saxòfon a l’Escola Municipal de música del poble.

Dins del municipi, intento col·laborar en les màximes associacions possibles. Ara mateix, formo part dels Templers, Diables i Joves, de les quals estic molt orgullós d’aportar el meu gra de sorra.

Finalment, vull agrair a totes les entitats que m’han dipositat la seva confiança, i els hi asseguro que conjuntament amb els meus companys, intentarem representar el nostre poble com es mereix.

Jana Serra Macià

Dama

Hem dic Jana Serra Macià i soc la dama de Puig-reig 2019. Vaig neixer el 13 d’abril de 2002 i tinc 17 anys. Actualment estic estudiant segon de batxillerat a l’institut de Puig-reig.

En el meu temps lliure jugo a pàdel, escolto música i llegeixo. Dins del poble he jugat dos anys al club de bàsquet i també hi he fet d’entrenadora del mateix esport.

Vull agraïr a les entitats que m’han votat, espero passar un molt bon any dins d’aquesta família com és el pubillatge. Per mi és un honor haver sigut escollida per representar el poble, ho faré amb moltes ganes i tant be com hem sigui possible.

Fira de Sant Martí i Pubillatge

La Festa de Sant Martí  és la festa patronal de Puig-reig i se celebra l’onze de novembre i el cap de setmana següent.

És una festa destinada al comerç, amb exposició de productes, artesania, indústria i vehicles durant tot el cap de setmana, organitzada per l’Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig, juntament amb l’ajuntament. De tots els actes destaca la presentació del llibre literari “Pensaments i Paraules”, la trobada de gegantons i capgrossos i el concurs de pintura ràpida. Des de fa uns quants anys el diumenge la colla de geganters i grallers de la població organitza una gran trobada de gegants.

En aquesta festa el poble segueix la tradició d’escollir la Pubilla, la Dama, l’Hereu i el Fadrí, amb la participació en la votació de totes les entitats locals.

Colla gegantera

Descarrega l′explicació del publillatge

Document PDF explicatiu

Descarrega

Imatges

Esdeveniment relacionat

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.