Fira de Sant Martí i Pubillatge

Inici / Festes / Fira de Sant Martí i Pubillatge

Hereu, Pubilla, Fadrí i Dama

Miquel Sayós

Hereu

Em dic Miquel Sayós Bigas i sóc l’actual Hereu de Puig-reig 2018. Vaig néixer el 17 de Novembre del 2000 i tinc 18 anys. Actualment estic estudiant un grau de multimèdia a la UVic-UCC.

M’agrada molt tot el món de la multimèdia, sobretot aplicat en els videojocs. Dins del poble, he estat des de l’infància a l’equip de bàsquet i participant com a monitor al casal d’estiu.

Vull donar les gràcies a totes les entitats del poble per la seva confiança i votar-me per poder entrar en el món del pubillatge i compartir-ho amb els meus altres tres companys.

Júlia Medina

Pubilla

Em dic Júlia Medina Mora i sóc l’actual Pubilla de Puig-reig 2018. Vaig néixer el 09 de setembre del 2000 i tinc 19 anys. Actualment estic estudiant un grau de cinematografia a l’ESCAC, a Terrassa.

M’agrada molt fer fotografies a tot el que se’m posa per davant i el món del cinema m’apassiona. Dins del poble, he estat des de ben petita a l’escola de música tocant el violoncel i també formo part de l’entitat dels joves.

Vull donar gràcies a les entitats per votar-me i confiar en mi i pels bons moments que m’esta regalant el pubillatge amb els meus companys de viatge.

Esteve Mendoza

Fadrí

Hola! Em dic Esteve Mendoza Ranz i sóc el Fadrí de Puig-reig 2018. Vaig néixer el 12 de desembre del 2000 i tinc 18 anys. Actualment treballo de ferrer a Gironella.

Una de les meves grans aficions és anar en moto i també jugo a futbol sala amb el Casserres. Dins del poble, formo part de l’entitat de joves i dels diables.

Finalment, donar les gràcies a les entitats de Puig-reig per votar-me i per confiar en mi.

Queralt Montañà

Dama

Em dic Queralt Montañà Serra i sóc la Dama de Puig-reig 2018.  Vaig néixer el 5 d’abril del 2001 i tinc 18 anys. Actualment estic estudiant educació infantil a la Fub (UManresa).

M’agrada molt llegir, mirar pel·lícules, viatjar i descobrir llocs. Dins de Puig-reig, quan era petita vaig estar a l’escola de Música. Vaig anar a l’escola Sant Martí i després a l’INS Puig-reig.

Vull donar les gràcies a totes les entitats que em van votar ja que gràcies a ells he passat un any meravellós dins del Pubillatge, representant Puig-reig. Ha sigut un honor portar el nom del poble de Puig-reig arreu de Catalunya i, ha sigut una oportunitat molt bona on he conegut a molta gent, he descobert molts llocs i sobretot, he après i he crescut com a persona.

Fira de Sant Martí i Pubillatge

La Festa de Sant Martí  és la festa patronal de Puig-reig i se celebra l’onze de novembre i el cap de setmana següent.

És una festa destinada al comerç, amb exposició de productes, artesania, indústria i vehicles durant tot el cap de setmana, organitzada per l’Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig, juntament amb l’ajuntament. De tots els actes destaca la presentació del llibre literari “Pensaments i Paraules”, la trobada de gegantons i capgrossos i el concurs de pintura ràpida. Des de fa uns quants anys el diumenge la colla de geganters i grallers de la població organitza una gran trobada de gegants.

En aquesta festa el poble segueix la tradició d’escollir la Pubilla, la Dama, l’Hereu i el Fadrí, amb la participació en la votació de totes les entitats locals.

 Colla gegantera

Colla gegantera

Descarrega l′explicació del publillatge

Document PDF explicatiu

Descarrega

Imatges

Esdeveniment relacionat