Arribada del Patge i Cavalcada de Reis

Home / Festes / Arribada del Patge i Cavalcada de Reis

Patge Reial i Cavalcada de Reis

L’últim diumenge de desembre, si no és festiu, tres Patges Reials arriben al pavelló d’esports de Puig-reig per recollir les cartes de tots els nens i nenes. La Comissió dels Reis, juntament amb els monitors del CquiE (Centre Quitxalla Excursionista) organitzen l’acte, on primer s’elabora un fanalet i després és fa l’entrega de la carta als patges.

La nit del 5 de desembre Ses Majestats els Reis d’Orient arriben a Puig-reig pel Turó de la Senyera. A davant del pavelló d’esports els esperen tres tractons i una cinquantena de patges amb torxes que, juntament amb la Comissió dels Reis de Puig-reig, els porten pels diferents carrers del poble. La Cavalcada arriba a la Plaça Nova on són rebuts per l’alcalde, que els dona la benvinguda i els regidors, que els fan entrega de pa i sal. Seguidament, tots els nens i nenes passen a saludar els tres reis.

Patge a les escoles

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar