Carnestoltes 2018: Inscripcions obertes

Carnestoltes 2018: Inscripcions obertes

Un any més des de la Comissió del Carnestoltes i la Regidoria de Festes de Puig-reig tornem a posar en marxa els preparatius per la festa més càlida de l’hivern, el carnestoltes. Així doncs posem a la vostra disposició la fitxa d’inscripció i el full d’inscripció de vehicles per a tots aquells i aquelles que ens vulgueu ajudar a omplir Puig-reig d’alegria i disbauxa els dies 9 i 10 de febrer.

L’edició d’enguany començarà les activitats a partir del dimarts 6 de febrer amb  un Taller infantil de carnestoltes a la biblioteca i s’allargarà fins al diumenge 11 de febrer amb un ball a la llar d’avis. El divendres 9 de febrer al matí començarem la festa amb el Carnestoltes Infantil al pavelló seguit d’una cercavila amb els nens i nenes de les escoles del poble. Divendres al vespre, com cada any, us convidem al ja tradicional sopar popular a la Plaça de la Creu i al posterior Cercatasques amb la Xaranga de Puig-reig.

El dissabte 10 de febrer, dia central de la festa, la tradicional Rua encapçalada pel Rei Carnestoltes recorrerà els carrers de Puig-reig fins arribar al pavelló, on es llegirà el pregó i es convidarà a tots els participants al gran sopar de gala i al posterior ball de carnestoltes.

Documents:

Fitxa inscripció

Incripció vehicles

Carta informativa

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar