L’Ajuntament de Puig-reig millora la xarxa d’aigua potable per garantir una major eficiència

L’Ajuntament de Puig-reig millora la xarxa d’aigua potable per garantir una major eficiència

El consistori rep una subvenció de 540.000 euros per a la renovació dels elements en mal estat, la sectorització de nous trams i la digitalització dels comptadors

L’Ajuntament de Puig-reig millorarà la xarxa d’aigua potable del municipi gràcies a l’ajut que ha rebut de la Diputació de Barcelona. L’ens supramunicipal ha subvencionat a l’Ajuntament de Puig-reig amb 540.000 euros del programa sectorial de millora de les xarxes d’abastament d’aigua per continuar amb les actuacions iniciades ja anteriorment.

L’ajut permetrà continuar amb la modernització de la xarxa municipal d’aigües i la millora del rendiment amb l’objectiu de disposar d’una xarxa més eficient i aconseguir un estalvi significatiu d’aigua potable que en garanteixi el subministre en el futur.

Entre les actuacions previstes, es preveu renovar elements de la xarxa que estiguin en mal estat per evitar pèrdues, l’ampliació de la sectorització amb la instal·lació d’elements d’automatització i de nous comptadors digitals.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar