8M a Puig-reig

8M a Puig-reig

Ahir, durant els actes del Dia Internacional de Les Dones, es van fer diverses activitats al Municipi. “Les Mireies”, a la plaça nova, van ajudar a tothom qui passava per la plaça a reflexionar amb la performance “sortim als carrers i a les places per parlar de cures”. Els i les assistents van poder gaudir amb l’estrena d’aquesta particular actuació que commemorava el 8M.

De forma simultània es va poder veure l’exposició de cartells treballat i dissenyats pels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de Puig-reig. L’equip APS va ajudar amb la coordinació i l’Espai Jove va col·laborar en l’ambientació. Moltes gràcies a tots i totes, sumant s’aconsegueixen bons resultats i tot pren més significat!

Les activitats van culminar amb la performance que convidava a totes les persones que volguessin a sumar-se a cantar i ballar la cançó “El violador ets tu!”. L’Escola de música va acompanyar el ball al ritme dels tambors.

Una jornada magnífica de reflexió i denúncia que celebrarem fins que calgui per a exigir la igualtat de condicions, la llibertat i l’empoderament femení. Fortes, unides i lliures!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar