Acte principal Festa Major 2019: Cançó d’amor i de guerra

Acte principal Festa Major 2019: Cançó d’amor i de guerra

Un dels actes estrella de la Festa Major de Puig-reig d’aquest 2019 serà “Cançó d’amor i de guerra” (Premi Enderrock al millor disc de clàssica 2017), de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya juntament amb la Polifònica de Puig-reig. Es tracta de la sarsuela catalana més coneguda, composada per Rafael Martínez Valls l’any 1926.

En la versió actual s’hi han afegit dos fragments musicals inèdits i la peça s’ha convertit en un dels projectes més ambiciosos de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, ja que compta amb una escenografia complexa i més de 140 intèrprets a l’escenari.

 

Solistes

Francina

Marta Mathéu, soprano

 

Eloi

Roger Padullés, tenor

 

Avi Castellet

Joan Garcia Gomà, baríton

 

Catrina

Laura Escudé, soprano

 

Baldiri

Ricard Sabata, tenor

 

Horaci

Ezequiel Casamada, tenor

 

Ferran

Dani Codina

 

Mestre Andreu / Recitaire

Ferran Frauca

 

Direcció d’escena

Francesca Masclans i David Cuspinera

 

Reserva d’entrades (a partir del 10 de maig fins al 6 de juny):

L’Ajuntament de Puig-reig posa a disposició 300 entrades amb opció de reserva. Es poden reservar les entrades trucant al telèfon 93 838 00 00 en horari d’oficina (De dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores).

Les entrades reservades per telèfon s’hauran de recollir a la taquilla del Pavelló d’Esports el dia 8 de juny entre les 18.00 i les 19.00 hores. Les entrades que no s’hagin recollit es tornaran a posar a la venda.

 

Compra d’entrades:

Les entrades es podran comprar anticipades o a taquilla

Entrades anticipades: 12 € (fins el 6 de juny)

Punts de venda: Oficina Jove del Berguedà (Berga), Impremta Guinó (Gironella), Llibreria Montse (Puig-reig), Llibreria Colillas (Puig-reig), Videoclub Chaplin (Navàs)

Entrades a taquilla: 15 €

 

Cartell

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar