Admesos i exclosos contractació temporal Operaris Brigada

Admesos i exclosos contractació temporal Operaris Brigada

Vistes les bases que regeixen la contractació laboral temporal de dos operaris brigada durant un termini de sis mesos i a jornada sencera, amb l’objectiu d’oferir un reforç a aquesta àrea de treball així com també proporcionar un contracte laboral a una persona en situació d’atur. ( Acció finançada per la Diputació de Barcelona en el marc del ” Programa complementari de foment de l’ocupació 2019-2020” .), que diu en el seu article 6:

Admissió de les persones aspirants i inici de les proves:

Les persones aspirants disposaran d’un termini de cinc dies, comptats a partir de l’endemà de la publicació de la resolució esmentada, per presentar possibles reclamacions adreçades a esmenar els defectes que pugui contenir la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses. Si les persones aspirants excloses no presenten esmena dels defectes que se’ls imputa, la seva sol·licitud s’arxivarà sense cap altre tràmit.

Admesos i explosos proves operari brigada

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar