Apunta’t a l’esport d’aventura

Apunta’t a l’esport d’aventura

L’Ajuntament de Puig-reig, amb el suport de la Diputació de Barcelona; presenta una proposta esportiva subvencionada, pel mes d’agost, destinada a joves d’entre 14 i 18 anys del municipi.

“Apunta’t a l’esport d’aventura!” són unes estades esportives de tardes d’estiu que tenen com a finalitat el foment de l’esport entre els joves; la generació d’espais de trobada positius i significatius entre iguals; l’educació en valors; el coneixement dels diferents recursos existents al territori; així com dels principals agents i entitats vinculats a l’esport del municipi i comarca.

El projecte es durà a terme de dilluns a dijous, del 10 al 27 d’agost en horari de tarda, de les 16.30h a les 20.00h. Es faran activitats d’aventura com kayak, tirolina, segway, pujada pel riu, orientació, ràpel, quads, etc. així com activitats organitzades per entitats esportives del propi municipi i comarca com futbol, bàsquet, voleibol, trail running i molt més!

Totes les activitats es faran d’acord amb les mesures de protecció oficials pel COVID19.

Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’entrada de les inscripcions. El període d’inscripcions serà del 15 al 29 de juliol a través del telèfon 663 70 65 21.

Des de l’Ajuntament de Puig-reig esperem que aquesta iniciativa tingui una gran acollida entre el jovent del nostre poble per passar un estiu ple d’aventures per recordar!

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar