Concert ‘Tossudament Llach’ amb Manu Guix, Elena Gadel, Roger Padullés i Beth

Concert ‘Tossudament Llach’ amb Manu Guix, Elena Gadel, Roger Padullés i Beth

Un dels actes més rellevants i esperats de la Festa Major de Puig-reig d’aquest 2018 serà el concert Tossudament Llach. Es tracta d’una recopilació de les peces més emblemàtiques de Lluís Llach interpretades per la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i amb la col·laboració d’artistes com Manu Guix, Elena Gadel, Roger Padullés, Beth i una segona col·laboració especial de Polifònica de Puig-reig.

Aquest homenatge a Lluís Llach ja va ser un èxit absolut durant la seva estrena a l’Auditori de Girona i la versió que es va editar en CD va ser guardonada als Premis Enderrock 2017 en la categoria de “el millor disc de clàssica”.

En el marc de la festa major 2018 el concert Tossudament Llach s’interpretarà a Puig-reig el dissabte 19 de maig a les 20.00 h al Pavelló d’Esports.

Reserva d’entrades (a partir del 17 d’abril fins el 17 de maig):

L’Ajuntament de Puig-reig posa a disposició 300 entrades amb opció de reserva. Es poden reservar les entrades trucant al telèfon 93 838 00 00 en horari d’oficina (De dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores).

Les entrades reservades per telèfon s’hauran de recollir a la taquilla del Pavelló d’Esports el dia 19 de maig entre les 18.00 i les 19.00 hores. Les entrades que no s’hagin recollit es tornaran a posar a la venda.

Compra d’entrades:

Les entrades es podran comprar anticipades o a taquilla

Entrades anticipades: 12 € (fins el 17 de maig)

Punts de venda: Oficina Jove del Berguedà (Berga), Impremta Guinó (Gironella), Llibreria Montse (Puig-reig), Llibreria Colillas (Puig-reig), Videoclub Chaplin (Navàs)

Entrades a taquilla: 15 €

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar