Curs de monitor/a de lleure a Puig-reig

Curs de monitor/a de lleure a Puig-reig

Calendari Curs

Els propers mesos de març i abril l’Ajuntament de Puig-reig i el CquiE organitzen un curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. El curs, de 310 hores, es realitzarà a les aules Educa’t de Puig-reig i tindrà un cost de 240 €.

La formació està reconeguda per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i, un cop superat amb èxit tot el procés formatiu, dóna dret a obtenir el Diploma i el Carnet de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.

La formació està adaptada a la nova ordre publicada el passat 2 d’agost de 2013 per tal d’adaptar-se a la nova realitat dels Certificats de Professionalitat (reconeixement de les competències per a exercir una professió, reconegudes per l’administració laboral, i valides a l’Estat).

 

Objectius

El Curs de monitor/a prepara a l’alumne per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, capacitant-los per organitzar, dinamitzar i avaluar les activitats en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

 

Destinataris i condicions d’accés

Persones majors de 18 anys en iniciar-se el curs, i que tinguin interès o que estiguin treballant o col·laborant com monitor/a de lleure -en colònies, centres, escoles, moviments educatius o altres institucions o programes- que vulguin obtenir la titulació corresponent, i adquirir una formació global bàsica.

 

Inscripcions

Fins al 3 de març trucant a l’Ajuntament de Puig-reig: 93 838 00 00

 

Esquema organitzatiu del curs

l curs de formació té una durada total de 310 hores i s’estructura en dues etapes: l’etapa lectiva (en format semipresencial) i l’etapa de pràctiques i memòria.

 

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar