El Pla de Transició al Treball d’Auxiliar en Vivers i Jardins obre preinscripcions

El Pla de Transició al Treball d’Auxiliar en Vivers i Jardins obre preinscripcions

El Pla de Transició al Treball (PTT) d’Auxiliar en Vivers i Jardins que s’ofereix a l’Institut de Puig-reig obre el període de matriculació per al curs 2021-2022.

Hi ha temps fins aquest divendres  21 de maig per demanar cita prèvia trucant al 654 105 631 o enviant un correu al a8960a378@xtec.cat.

 Va adreçat a joves d’entre setze i vint-i-un anys que han deixat l’educació secundària obligatòria sense obtenir la titulació.

Els alumnes inscrits en aquest programa realitzaran estudis relacionats amb vivers i jardins, i a més a més rebran assessorament i orientació formativa i laboral personalitzada.

Aquesta formació permet als joves continuar la formació i matricular-se a un cicle formatiu de grau mitjà relacionat en aquest àmbit, si aproven la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà, o a un Centre de Formació d’Adults per treure’s el graduat de secundària.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar