Enquesta de condicions de vida 2018

Enquesta de condicions de vida 2018

l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) elabora l’Enquesta de condicions de vida 2018, amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona, l’Àrea
Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, i amb el suport de l’Institut Nacional d’Estadística.

L’Enquesta té com a objectiu conèixer la renda i les condicions de vida de les llars, com també la composició de la pobresa i l’exclusió social. Aquesta actuació estadística està prevista al Decret 191/2018, de 28 d’agost, pel qual s’aprova el Programa anual d’actuació estadística per a l’any 2018.
Entre els mesos de setembre 2018 i gener 2019 es portarà a terme la recollida d’informació presencial de l’Enquesta. L’Idescat ha adjudicat la recollida d’informació a l’empresa Análisis e Investigación, per mitjà de concurs públic.

Per tal de dur a terme l’Enquesta, un entrevistador degudament identificat es traslladarà al vostre municipi per enquestar-hi les persones seleccionades en la mostra.

Els resultats de l’Enquesta de condicions de vida 2018 es publicaran el segon trimestre del 2019 al web de l’Idescat (www.idescat.cat), on també trobareu els resultats de les edicions anteriors.

La informació que es proporciona queda protegida pel secret estadístic (Llei 23/1998, de 30 de desembre, d’estadística de
Catalunya). Això suposa que les dades individualitzades no poden fer-se públiques ni tampoc comunicar-se a cap persona o entitat.

El personal de l’empresa que utilitzi aquesta informació també està obligat al secret estadístic. D’altra banda, l’Enquesta és oficial i, per tant, de resposta obligatòria, segons estableix la mateixa Llei.

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar