Exposició permanent Àngel Badia i Camps

Exposició permanent Àngel Badia i Camps

Ahir ens va deixar el pintor i amic Àngel Badia i Camps. Des de l’Ajuntament de Puig-reig volem transmetre el nostre més sentit condol a la família i als amics d’aquest reconegut il·lustrador i pintor català.

Ara fa un any l’Àngel Badia ens va transmetre la voluntat de cedir a Puig-reig, el seu poble natal, part de la seva obra. L’artista va oferir al municipi l’oportunitat de crear una exposició artística que contaria amb 41 dibuixos, dos quadres d’inspiració marina i un nu femení. Les obres van ser escollides per ell mateix i pel seu fill Jordi i es van organitzar per etapes i per tècniques. L’explicació detallada de cada obra va ser feta durant el transcurs d’aquest any pel mateix artista i es va acordar en plenari que la cessió d’aquestes obres tindria una vigència de 25 anys.

Està previst que l’Exposició Permanent Àngel Badia i Camps s’inauguri a principis d’abril a la Sala Ramon Llobet de la Biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-reig. A partir d’aquest mes de març s’iniciarà el procés d’enquadernat de les obres i l’adequació de la sala on seran exposades les obres. Des del consistori volem agrair l’altruisme i la generositat de l’Àngel Badia i Camps i de la família per donar al municipi aquesta oportunitat. D’altra banda també volem que aquesta exposició pugui convertir-se en un homenatge a la persona i a la carrera artística d’Àngel Badia i Camps.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar