La Festa Major es porta a dins!

La Festa Major es porta a dins!

El passat 28 de maig es va donar el tret de sortida a la FESTA MAJOR ES PORTA A DINS!

Durant els 6 dies que hagués durat la Festa Major de Puig-reig, TV i ràdio Puig-reig, ens han ofert un brillant programa d’actes d’edicions passades a través d’aquests dos mitjans de comunicació.

Divendres 29 de maig es va retransmetre el pregó d’enguany que portava per títol “A primera línia”. Aquest va ser protagonitzat per treballadors i treballadores que durant els mesos de confinament han seguit treballant per als puig-reigencs i puig-reigenques. Va ser un missatge molt emotiu, però a la vegada esperançador i encoratjador.

Acte seguit, els Diables del Clot de l’Infern, van fer mirar a totes les persones al cel per rebre la sorpresa tan esperada. Un castell de focs màgic per donar una mica d’alegria en aquests dies que van deixar bocabadat a tota la població.

Com no podia ser d’una altra manera, diumenge la gent va preparar-se els seus biquinis i els va compartir amb el grup de joves de Puig-reig. El jovent del municipi va preparar un sorteig d’una fabulosa biquinera.

Una de les propostes de la Festa Major es porta a dins va ser decorar els balcons amb trets identificadors de les diferents entitats del poble i el veïnat va respondre de la millor forma. Un bon nombre de balcons engalanats feien saber que Puig-reig estava de festa.

Moltes gràcies a tots i totes els que, enguany d’una forma ben diferent, heu gaudit de LA FESTA MAJOR ES PORTA DINS!

Fotografies cedides per:

  • Pep Companyo @pepcompanyo
  • Albert Codina @geniku
  • Iglesias fotògrafs
  • La imatge
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar