La Festa Major es porta a dins!

La Festa Major es porta a dins!

Com ja sabeu aquest any es va decidir suspendre la Festa Major d’enguany degut a la Covid-19. Tot i que ja estem en la fase de desescalada del confiament no podem baixar la guàrdia i hem de seguir fent cas de les recomanacions de la millor manera possible.

Des de l’ajuntament, conjuntament amb la comissió de festes, TV i ràdio Puig-reig, us proposem celebrar; LA FESTA MAJOR ES PORTA A DINS! Durant els dies que hauríem gaudit de la nostra festa, per televisió i ràdio Puig-reig, es podrà gaudir d’alguns dels actes més punters de festes majors passades.

Tot i no ser dies tan festius com ens agradaria, són els dies de la festa major al nostre poble. Per això, us proposem vàries accions perquè ho tinguem ben present:

  • Decorem els balcons i terrats amb allò que més representi la nostra entitat i/o amb motius festius (faixes, bates, mocadors, samarretes, guirnaldes, etc.). D’aquesta manera tothom sabrà que el nostre poble s’engalana els dies més importants de l’any.
  • Diumenge celebrem la bikinada des de casa/terrat/balcó amb el grup de Joves de Puig-reig. Us animem a que us prepareu el vostre propi bikini i ens el mengem totes i tots junts al balcó. Estigueu atents a l’instagram dels joves de Puig-reig perquè ens faran unes bones recomanacions “bikinaires” i ens faran una sèrie de propostes.

Com que no podrem estar tan junts com voldríem per celebrar-ho, us proposem que compartiu les diferents accions via xarxes socials utilitat els hashtag #fmpuigreig20 #bikinadajovespr20 D’aquesta manera, podrem compartir aquests dies tan especials.

Durant aquesta setmana a través dels mitjans de comunicació de l’ajuntament podreu estar informats de les diferents accions i d’altres sorpresa.

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar