Fòrum 10 Comunicació 2018: La informació adoctrina?

Fòrum 10 Comunicació 2018: La informació adoctrina?

Nascut el 1991 a Puig-reig, el Fòrum 10 Comunicació ha rebut al llarg de tots aquests anys el reconeixement i el suport d’entitats i institucions catalanes.

El Fòrum tracta temes relacionats amb la comunicació amb ponents reconeguts i l’assistència és oberta i gratuïta. Les jornades han estat punt de referència pels temes tractats, per la seva pluralitat i, sobretot, pels ponents que hi han participat.

Un any mes, quan arriba el novembre, ens plantegem les temàtiques que més preocupen a les persones, i sens dubte una de les paraules que mes han sonat enguany és “adoctrinament”. Per això, ens l’hem feta nostra i volem saber si realment la paraula és el què significa, si és cert o no que els mitjans adoctrinen o si són simplement excuses per justificar que s’està en contra dels drets i llibertats de la premsa.

És per això que us presentem enguany un programa en què no serà un sinó dos els ponents que parlaran d’aquests tema:

La informació adoctrina?

Es desenvoluparan al llarg de novembre a la sala d’actes Dr. Llaverias de Puig-reig. El programa detallat encara està per definir. Com a referent detallem la proposta de programa de 2018:

  • Divendres 9 de novembre, a les 21h, amb Empar Moliné que ens parlarà del tema: «Adoctrinament». Obrirà l’acta l’Alba Camps, Delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a la Catalunya Central.
  • Dissabte 17 de novembre, a les 19h, comptarem amb Agnès Marqués, periodista, escriptora i directora del programa No ho sé de Rac1, i Mònica Gallardo, periodista i directora de comunicació de la Diputació de Barcelona tractarem sobre el tema: «Les notícies, credibilitat o dubtes».
  • Per cloure les jornades, el dissabte 24 de novembre, a les 19h, parlarem sobre «Política i esports» amb Jordi Pons, periodista i cap de política de TV3, i Gemma Soler Periodista de Gol TV. Tancarà l’acte Antoni Molons, secretari general de Comunicació del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Josep Genescà

periodista, director de Ràdio Puig-reig
i coordinador de Fòrum 10 Comunicació.

Programa Fòrum 10 2018

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar