[Cancel·lat] Inscripcions fira de Sant Martí 2020

[Cancel·lat] Inscripcions fira de Sant Martí 2020

Benvolguts/des:

La Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig i l’Ajuntament us conviden a participar a la propera Fira de Sant Martí que es celebra el dissabte 7 de novembre de 2020.

Enguany proposem canvis a la Fira, i apostem perquè els firaires d’aquest any siguin de les nostres contrades, i artesans. En l’actual context de COVID volem apostar per productors locals que han vist com el número de fires per vendre els seus productes ha disminuït dràsticament al Berguedà, i les oportunitats per compartir els seus coneixements també han minvat.

Per altra banda volem posicionar la Fira de Sant Martí de Puig-reig en la promoció del comerç local, i en l’artesania de la comarca, que aportarà uns valors i qualitat amb els quals volem atreure famílies que participin de la Fira. Difondrem la Fira als pobles de la comarca i poblacions veïnes, als mitjans de comunicació local i als allotjaments que alberguen visitants.

Preparem aquesta Fira posant molt d’èmfasi en la seguretat: major distància entre expositors, controls als accessos, mesures higièniques, i informació dels protocols de mesures de seguretat.

Carta i Document d’inscripció

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar