La pluja desllueix La Corrida infantil

La pluja desllueix La Corrida infantil

La pluja ha impedit la celebració de la cercavila de La Corrida infantil que havia d’estar protagonitzada per 400 nens i nenes de les escoles del municipi. Tot i que estava tot a punt, per seguretat i prevenció s’ha decidit suspendre les activitats previstes al carrer i els alumnes s’han quedat als respectius centres educatius sense poder participar de la passejada amb carros i animals. Els infants, però, han esmorzat amb els entrepans que la comissió de la festa i l’ajuntament els ha portat a les escoles.

Sota cobert i en un format poc habitual, sí que ha tingut lloc el lliurament dels estandards als banderers d’enguany: Lluc Vall, Joan Josep Riera i Ismael El Hamari. A mans de l’alcaldessa Eva Serra i membres de La Corrida han rebut la bandera i han entomat l’encàrrec de representar la tradició durant tot l’any. L’acte ha estat amenitzat per l’Escola Municipal de Música de Puig-reig que també ha recorregut els centres educatius del municipi per interpretar-hi algunes peces musicals de la festa.

El matí ha acabat amb el lliurament d’un mocador de la festa a les famílies amb nadons nascuts el 2023.  L’alcaldessa Eva Serra i el president de La Corrida, Joan Soler, esperen que sigui una tradició que es vol mantenir any rere any per implicar, des del principi, als nounats amb la festa.

Tot i no haver-se pogut celebrar com és habitual, la Corrida infantil està plenament consolidada dins del calendari de la tradicional festa i els nens i nenes de Puig-reig ja l’han incorporat dins del seu ideari d’actes de Puig-reig. De fet, el dijous, el pavelló d’esports es va omplir amb la posada en escena del conte de La Corrida, cada any millorat gràcies als col·laboradors i participants al muntatge.

Les activitats continuaran al vespre, ja sota cobert, i durant tot el cap de setmana. Cal destacar l’estrena, aquest dissabte de La Corrida en família amb propostes infantils i per a tots els públics a la zona del circuit. El plat fort de la festa serà diumenge amb la tradicional cercavila.

 

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar