L’Ajuntament de Puig-reig aposta per la digitalització dels centres educatius del municipi

L’Ajuntament de Puig-reig aposta per la digitalització dels centres educatius del municipi

Des del 2020 s’estan dotant de nous sistemes i equips les escoles per garantir una educació de més qualitat, amb més recursos i eines pedagògiques

L’Ajuntament de Puig-reig aposta, des del 2020, per fer inversions en clau de digitalització als centres educatius del municipi, donant suport als projectes impulsats pels equips docents i les AFAs que tinguessin com a objectiu l’adequació digital per a la millora dels espais educatius.

Entre els cursos 2020-2021 i també durant aquest curs 2021-2022 s’ha invertit des del consistori per dotar els centres educatius de nous sistemes i equips d’informació i de virtualització, com ha estat l’adquisició i muntatge de projectors en aules, de pantalles tàctils digitals i portàtils, així com,  la implantació de sistemes de comunicació WiFi per millorar la connectivitat. Aquestes inversions s’han realitzat a les escoles de primària Sant Martí i Alfred Mata, a l’escola bressol L’Estel, a l’Escola Municipal de Música de Puig-reig, a l’institut de Puig-reig i a les aules Educa’t on s’hi imparteixen diverses formacions com el Pla de Transició al Treball.

La regidora d’Educació, Elisabet Teixidor, creu que la digitalització és, actualment necessària, per garantir una educació de qualitat ja que ofereix a l’alumnat i el professorat poder disposar d’una major diversitat de recursos i eines pedagògiques, facilitant així una millor personalització de l’aprenentatge i permetent una millor adaptació a situacions complexes que es puguin donar, per exemple, millorant la connectivitat en cas de confinaments.

Aquestes inversions han estat cofinançades pel Pla de xoc d’equipaments responsables 2030 de la Diputació de Barcelona i s’han cregut necessàries per poder abordar els reptes i les oportunitats de les transicions digitals per a una educació més inclusiva.

Aquesta acció s’emmarca dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. Concretament, de l’objectiu número 4, per a una educació de qualitat; i del 10, per a la reducció de les desigualtats.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar