L’Ajuntament de Puig-reig destina 46.500 euros a ajuts de serveis socials, per l’escolarització a llars d’infants, per material escolar i per a activitats extraescolars

L’Ajuntament de Puig-reig destina 46.500 euros a ajuts de serveis socials, per l’escolarització a llars d’infants, per material escolar i per a activitats extraescolars

El consistori aprova la convocatòria d’ajudes per al 2023 per a les famílies del municipi que necessiten suport econòmic

L’Ajuntament de Puig-reig ha aprovat la convocatòria d’ajuts de serveis socials per a l’atenció a les persones, la convocatòria d’ajuts per a l’escolarització en escoles bressol, la convocatòria d’ajuts per a material i llibres per a alumnes i la convocatòria d’ajuts per a activitats extraescolars per al 2023.

En total, la convocatòria dels quatre ajuts de suport a famílies vulnerables o amb dificultats econòmiques per a l’any actual suposa una xifra de 46.500 euros. Tal i com ha explicat la regidora d’Atenció a les persones de l’Ajuntament de Puig-reig, Rosa Garcia, s’han proposat les ajudes en la línia de les convocatòries anteriors amb l’objectiu de continuar donant suport a les famílies empadronades al municipi que ho necessitin. Concretament, per a les ajudes de serveis socials s’hi destinen 35.000 euros, mentre que la partida per a ajudes per a l’escolarització en escoles bressol és de 3.000 euros, la de material i llibres per a alumnes és de 3.500 euros i la d’activitats extraescolars de 5.000.

La regidora de l’oposició, Eva Serra ha demanat algunes qüestions relacionades amb aquestes  convocatòries d’ajudes i ha fet una reflexió sobre la importància d’aquestes per a la inclusió dels infants de famílies vulnerables del municipi, especialment fent referència a les ajudes relacionades amb les activitats extraescolars.

També s’ha aprovat la carta de serveis de l’Oficina d’Atenció Ciutadana i de Serveis Socials Bàsics. L’objectiu és continuar treballant per disposar de cartes de serveis de la resta de departaments del consistori amb l’objectiu de saber com s’estan prestant els serveis i a la vegada poder-los millorar en el cas que hi hagi necessitats.

S’ha aprovat també l’augment de la dedicació del 50 al 80% de la regidora Elisabet Teixidor amb l’objectiu de donar suport a les tasques de l’alcaldia i reforçar la feina de l’equip de govern. La retribució, però, continuarà sent la mateixa i aquest canvi no suposarà cap increment de la despesa. La proposta arriba al final del mandat després dels canvis de situacions personals de l’alcalde, Josep Maria Altarriba sumada als problemes que han desencadenat la manca de secretari que arrossega el consistori des de fa mesos. L’alcalde ha fet un agraïment públic al pas que ha fet la regidora Elisabet Teixidor per donar aquest suport i agilitzar el dia a dia del consistori.

En el torn de precs i preguntes l’oposició ha demanat algunes qüestions relacionades amb la posada en marxa del vehicle elèctric compartit així com també el control i la realització de les tasques per la prevenció d’incendis forestals, tant dels terrenys públics com dels que són de privats.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar