L’Ajuntament de Puig-reig nomena els banderers de La Corrida 2023

L’Ajuntament de Puig-reig nomena els banderers de La Corrida 2023

 

L’Ajuntament de Puig-reig ha nomenat els banderers de La Corrida 2023. Durant el ple ordinari del mes de gener s’han donat a conèixer els noms de les persones que han estat distingides amb aquest títol i que tindran una participació especial durant la festa que tindrà lloc el 19, 20 i 21 de gener d’enguany. El plenari ha ratificat i ha aprovat per unanimitat la proposta de persones feta per l’associació de La Corrida, totes elles, vinculades i implicades a la celebració.

Els banderers de La Corrida 2023 seran Ramon Santasusagna Dolla (cavalls), Maria Rosa Casals Fàbregas (mules) i Jan Soler Bagués (rucs).

Cristian Pérez, Araceli Esquerra i Josep Maria Altarriba han estat els encarregats de lliurar-los el títol acreditatiu. Per motius personals, Maria Rosa Casals no ha pogut ser a la sessió i ha recollit el títol el president de La Corrida, Joan Soler.

El regidor de Festes, Cristian Pérez, ha explicat les novetats de la festa d’enguany, que passen, principalment per la recuperació dels actes que fins l’any passat van haver-se de suspendre per les restriccions pandèmiques.

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar