L’Ajuntament de Puig-reig revalida el Segell Infoparticipa 2022 amb una puntuació del 94%

L’Ajuntament de Puig-reig revalida el Segell Infoparticipa 2022 amb una puntuació del 94%

El consistori redobla els esforços per complir amb els indicadors de transparència i millora la nota del 2021

L’Ajuntament de Puig-reig ha revalidat, aquest 2022, el Segell Infoparticipa sobre els indicadors de transparència que estableix el grup d’investigació de la Universitat Autònoma de Barcelona. El consistori puig-regenc ha aconseguit una puntuació del 94%, millorant la nota obtinguda l’any passat, que va ser del 85%.

La regidoria de Comunicació ha treballat durant els darrers mesos per complir amb tots els indicadors que són garantia de transparència i qualitat d’informació de l’ajuntament i la seva pàgina web cap als ciutadans i millorar en els indicadors que l’any passat no complien amb els requisits mínims.

 

L’Ajuntament de Puig-reig ofereix a través del seu web la informació que respon a cinc qüestions que són les que es tenen en compte per a l’obtenció d’aquest distintiu: qui son els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, la gestió dels recursos econòmics, les eines de participació ciutadana i la informació que es proporciona sobre la província i la gestió dels seus recursos. Segons la valoració feta pel Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la UAB, l’Ajuntament de Puig-reig compleix el 94% dels  indicadors que es tenen en compte.

La regidora de Comunicació, Rosa Garcia, ha recollit aquest dilluns el Segell Infoparticipa 2022 durant l’acte que ha tingut lloc a la Universitat Autònoma de Barcelona. Garcia s’ha mostrat satisfeta que el consistori hagi renovat aquest segell de bones pràctiques i superar la puntuació de l’any passat fent les millores corresponents en els àmbits on era necessari. “Estem contents perquè rebre el segell ens garanteix que els veïns i veïnes de Puig-reig tenen a l’abast la informació referent al seu ajuntament”, ha assegurat

 

SEGELL INFOPARTICIPA

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques en els webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i diputacions. Amb aquesta marca de qualitat es certifica que el web municipal publica informació necessària en diversos àmbits de les administracions en relació amb el ciutadà.

Consulta els indicadors a https://www.infoparticipa.com/index/home/

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar