L’Ajuntament de Puig-reig obre dues línies d’ajuts per donar suport al sector de la restauració del municipi

L’Ajuntament de Puig-reig obre dues línies d’ajuts per donar suport al sector de la restauració del municipi

El consistori bonifica l’impost de terrasses i finança l’adquisició de sistemes de calefacció

L’Ajuntament de Puig-reig ha obert la convocatòria de dues línies d’ajudes econòmiques per al sector de la restauració del municipi.

Aquestes dues ajudes van ser aprovades al passat ple municipal i tenen per objectiu donar suport al sector de la restauració que viu una situació complicada degut a les mesures preventives que s’han pres obligant a aquests establiments al tancament per evitar la propagació de la Covid-19.

Per una banda, s’ha convocat una ajuda per a la bonificació de la totalitat de l’import de la Taxa d’Ocupació de la via pública amb taules i cadires. És a dir, de l’impost que els bars i restaurants han de pagar per tenir terrassa en espais públics. La segona convocatòria permetrà als responsables dels establiments accedir a una ajuda per a la inversió en sistemes de calefacció a les terrasses.

Pel que fa a l’ajuda per a la taxa d’ocupació de la via pública, la subvenció és del cent per cent de l’import, mentre que amb la segona ajuda, es finançarà una part de l’adquisició d’elements calefactors per facilitar l’ús de les instal·lacions exteriors d’aquests establiments als possibles usuaris o clients.

El termini per a presentar les sol·licituds finalitzarà el dia 7 de gener de 2021. A partir de la data de finalització de la presentació de sol·licituds s’examinarà la documentació aportada i, si és necessari completar la mateixa, es farà un requeriment a l’interessat concedint 10 dies hàbils per resoldre l’error en la sol·licitud, amb indicació que en cas contrari se’l tindrà per desistit i així es declararà.

Sol·licitud ajuts calefacció

Sol·licitud ajuts taxa terrasses

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar