Let’s Clean Up Europe a Puig-reig

Let’s Clean Up Europe a Puig-reig

Let’s Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per a conscienciar sobre la quantitat de residus que llancem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Aquest any Puig-Reig se suma a aquesta acció conjunta i és per això que us convidem el proper 20 de setembre a la plaça per fer una caminada pel nostre entorn més proper i ajudar-nos a netejar zones verdes urbanes que tenim més brutes del que desitjaríem.

Se seguiran totes les mesures Covid i és per això que demanem inscripció prèvia. D’aquesta manera podrem organitzar i planificar millor els recorreguts i mantenir les distàncies de seguretat al lloc de trobada. L’hora de sortida i arribada serà entre les 8 i les 9 del matí i entre les 11 i les 12.

Us hi esperem!

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació. En continuar navegant, entenem que acceptes el seu ús. Més informació
Acceptar